Autonieuws

Volkswagen Sharan Edition gul met spullen

De Sharan zit ruim in z’n jas en de zakken daarvan waren nog niet allemaal gevuld meende Volkswagen. Maak kennis met de Comfortline Edition en Highline Edition, twee nieuwe uitvoeringen die elk extra ruim in de spullen zitten.

De speciale Sharan-uitvoeringen zijn standaard voorzien het EasyFold-stoelsysteem, de optie met twee ‘verborgen’ stoelen waarvoor veel MPV-rijders warmlopen. Met een simpele druk op de knop staan er ineens 7 stoelen rechtop.
De Comfortline Edition komt verder nog met het Executive pack, dat bestaat uit radio-navigatie RNS 315, telefoonvoorbereiding ´Plus´, Park Distance Control en Alarm ´plus´. Normaliter zou de vraagprijs met al deze opties uitkomen op € 47.224,-. De Volkswagen-dealer factureert nu echter € 43.890,-, wat een klantvoordeel van € 3.300,- oplevert.

Highline Edition
De Sharan Highline Edition heeft alles van de Comfortline Edition plus een elektrisch bediende achterklep en schuifdeuren achter, zonwering voor de achterste zijruiten en Park Assist. Prijzen beginnen bij € 46.930,- en dat is ruim € 4.000,- lager dan de reguliere prijs.

Gerelateerde artikelen

Vernieuwde Volkswagen Sharan vanaf € 46.290,-

Autonieuws
Vernieuwde Volkswagen Sharan vanaf € 46.290,-
> Artikel lezen

Adaptieve grootlichtassistent voor Volkswagens

Autonieuws
Adaptieve grootlichtassistent voor Volkswagens
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.