Autonieuws

Spionagefoto´s Audi Q7 + filmpje

Audi laat stukje bij beetje wat meer zien van de Q7, hun eerste SUV. De fabrikant betrekt het publiek duidelijk bij de introductie van hun nieuwe model. Een filmpje en foto´s van een testrijdende Q7 laten nu weer meer zien.

Het lijkt wel een spelletje dat Audi aan het spelen is. Eerder al lieten ze een duistere foto zien van de zijkant van de Q7. Nu heeft Audi in besloten kring het productiemodel getoond en tevens foto´s en een filmpje vrijgegeven van een gecamoufleerde Q7 die aan het testrijden is in de woestijn.
 
Dikke motoren
De Q7 zal begin 2006 op de markt verschijnen. Er zal keuze zijn uit een aantal dikke TDI- en benzinemotoren en alle uitvoeringen zullen uiteraard zijn voorzien van Audi´s Quattro-systeem. Dit moet volgens Audi garant staan voor optimale grip en rijeigenschappen op alle soorten weg.
 
Uitgebreide tests
Tijdens de IAA in Frankfurt, september 2005, presenteert Audi het productiemodel van de Q7. Hij is sterk gebaseerd op de Pikes Peak Quattro conceptcar welke een tijd geleden in de VS werd gepresenteerd. Voordat het zover is zullen er uitgebreide tests moeten worden uitgevoerd in extreme kou maar ook in extreme hitte zoals de gecamoufleerde Q7 op de foto´s en in het filmpje duidelijk maakt. De fabrikant laat weten dat de eerste tests in de woestijn al met succes zijn doorstaan.

Zie ook
Autonieuws: Eerste foto en desingschets Audi Q7
Autonieuws: Complete lijn met Audi SUV´s op komst

Gerelateerde artikelen

Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7

Autonieuws
Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7
> Artikel lezen

Audi SQ7 TDI: 435 pk en elektrische supercharger

Autonieuws
Audi SQ7 TDI
> Artikel lezen

Audi Q7 e-tron TDI (15%) te bestellen

Autonieuws
En de prijs van Audi Q7 e-tron (15%) is...
> Artikel lezen

Autotest | Audi Q7 TDI e-tron quattro

Autotests
Autotest | Audi Q7 TDI e-tron quattro
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.