Autonieuws

BMW Concept Active Tourer Outdoor aangekondigd

BMW heeft al een Active Tourer Concept gepresenteerd als voorbode voor de 1-serie GT. Maar voordat dat productiemodel geïntroduceerd gaat worden laat de fabrikant ons eerst nog kennismaken met de Active Tourer Outdoor.

De Outdoor-variant van de BMW Active Tourer Concept zal worden onthuld tijdens het Outdoor-event in Friedrichshafen dat in het uiterste puntje van Duitsland wordt gehouden van 11 tot en met 14 juli aanstaande. Het evenement richt zich op actieve mensen die er in hun vrije tijd graag op uittrekken. En je moet dan niet zozeer denken aan een gezellige picknick, maar eerder een stevige bergwandeling, een eind kajakken of zelfs een potje abseilen. En voor de ogen van een dergelijke sportieve, levenslustige doelgroep onthult BMW dus de Active Tourer Outdoor.

Kunststof bumpers?
Aangezien het persbericht ons verder niets vertelt en er geen afbeelding is vrijgegeven moeten we onze fantasie raadplegen om een voorstelling van BMW’s nieuwe concept in de aanloop naar de 1-serie GT maken. Bij Outdoor en actieve buitensporten denken wij aan een auto die beter tegen een stootje kan en in het verlengde daarvan zoal aan kunststoffen bumpers rondom en meer bodemvrijheid. Enige offroad-capaciteiten, dus 4x4-aandrijving, zal ook geen overbodige luxe zijn. Maar daar wringt hem de schoen bij de Active Tourer Concept. Die auto is speciaal ontwikkeld om voorwielaandrijving bij BMW te introduceren. Wordt vervolgd.

Gerelateerde artikelen

BMW toont ook hybride 2-serie Active Tourer

Autonieuws
BMW toont ook hybridende 2-serie Active Tourer
> Artikel lezen

225xe en 330e: nog twee plug-in hybrides van BMW

Autonieuws
225xe en 330e: nog twee plug-in hybrides van BMW
> Artikel lezen

Zes BMW’s voortaan met 20% bijtelling

Autonieuws
Zes BMW’s voortaan met 20% bijtelling
> Artikel lezen

Prijzen voor vernieuwde BMW 2-serie Active en Gran Tourer

Autonieuws
> Artikel lezen

Facelift voor BMW 2-serie Active en Gran Tourer

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.