Autonieuws

BMW 6-serie Coupé als M Sport Edition

Tussen de voordeligste BMW 6-serie Coupé en de M6 zit een prijsverschil van bijna 65 mille. Daar kun je een heleboel andere leuke dingen mee doen, terwijl jouw 640i toch smoelt als het absolute topmodel van het leveringsgamma. Met het M Sport Edition-pakket.

Vanaf hartje zomer is de BMW 6-serie Coupé als M Sport Edition verkrijgbaar. Het sportpakket is leverbaar op alle motoriseringen, dus ook de instapper, de 640i. En dat is goed nieuws voor wie de M6 een erg mooie auto vindt, maar niet over M6-geld beschikt. Voorzien van het M Sport Edition ziet welke 6-serie Coupé dan ook er namelijk bijna exact hetzelfde uit als een echte M6. Alleen kenners zullen het verschil zien, en zelfs die moeten speuren de verschillen.

Sakhir Orange
Dat de 6-serie M Sport Edition een M6 look-a-like is getuige ook de Sakhir Orange-lak die beschikbaar wordt wanneer je voor dit pakket kiest. Die kleur was tot op heden enkel voorbehouden aan de M6. Tot de vaste verwennerijen behoren zoal ConnectedDrive Navigation, meesturende LED-koplampen met grootlichtassistent, een met leer bekleed M-sportstuur en dashboard, dorpels voorzien van M-logo en met alcantara en leer beklede sportstoelen. Een muziekinstallatie met 12 of 16 luidsprekers, een head-up display en parkeersensoren met achteruitrijcamera vullen de luxe aan boord aan.

Gerelateerde artikelen

BMW geeft 6-serie Coupé een stille dood

Autonieuws
BMW geeft 6-serie Coupé een stille dood
> Artikel lezen

Monsterlijke voortuitblik op BWM M6 GT3

Spyshots
BMW M6 GT3
> Artikel lezen

BMW plust met M6 Competition Edition

Autonieuws
BMW plust met M6 Competition Edition
> Artikel lezen

16 Bang & Olufsen-speakers in vernieuwde BMW 6-serie

Automultimedia
Gloednieuw Bang & Olufsen-systeem in BMW 6-serie
> Artikel lezen

Prijzen gefacelifte BMW 6-serie bekend

Autonieuws
BMW 6-serie
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.