Autonieuws

Vernieuwde Renault Laguna weer onder 30 mille

Renault weet wat het wil hebben voor de licht vernieuwde Laguna. Voor iets minder dan € 30.000,- verwisselt hij van eigenaar.

In lijn met de minuscule veranderingen die de Renault Laguna ondergaan heeft, zijn ook de prijzen slechts licht aangepast. Instappen kan vanaf € 29.790,- en dat is € 200,- lager dan voorheen. De Laguna Estate is er voor € 30.990,- en voor de Laguna Coupé moet je minstens € 34.990,- meenemen. De genoemde prijskaartjes zijn in combinatie met de dCi 110-dieselmotor met handgeschakelde versnellingsbak. Tegen bijbetaling van € 1.500,- wordt een EDC-transmissie met dubbele koppeling geplaatst. Je grijpt dan wel naast een bijtelling van 20% bij zakelijk gebruik. Die geldt enkel voor de handgeschakelde versie (Hatchback en Estate).

Expression 
Ga je voor de Hatchback of de Estate, dan heb je de keuze uit twee uitrustingsniveau’s, te weten Expression en Bose. Voor de eerste staan er 16 inch velgen, LED-dagrijverlichting, cruise control, een regen- en lichtsensor, Bluetooth en gescheiden airconditioning klaar in de standaarduitrusting.
Voor de snelle beslisser is er een speciale introductieactie voor de Expression. Renault monteert dan kosteloos het Pack R-Link Europa, dat bestaat uit R-Link inclusief Europakaart, een USB- en SD Card-aansluiting en ‘Driving Eco2’, dat je manier van rijden bestudeert en vervolgens advies geeft voor een optimaal verbruik.

Bose
Wie de Bose-uitrusting aanvinkt, baadt zich in luxe. Deze uitvoering beschikt over 17 inch lichtmetalen velgen van het type Akihiro, een antracietkleurige rundlederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen voor de bestuurder, meesturende Bi-Xenonverlichting, het Bose Sound System en het al eerder genoemde R-Linksysteem. Kies je voor een Hatchback met de dCi 110- dieselmotor, dan bedragen de extra kosten voor het Bose-pakket € 3.000,-. Kopers die opteren voor de Energy dCi 150 Stop & Start genieten direct van het Bose-uitrustingsniveau en betalen minimaal € 35.790,-. Ook de topversie, de dCi 175, is altijd als Bose uitgerust en die prijzen beginnen bij € 41.790,-. Voor een Estate dient in alle gevallen € 1.200,- extra betaald te worden.

Laguna Coupé
Voor de vernieuwde Laguna Coupé greep Renault terug naar een oud recept, dat van de bekende Monaco GP-uitvoering. Die omvat onder andere sportstoelen, een hoogglans zwart dak, 18 inch lichtmetaal, aluminium pedalen en versnellingspook, metaallak en het R-Link systeem. De Coupé heeft, net als de Hatchback en Estate, 20% bijtelling wanneer de dCi 110 de wielen aandrijft. De prijs die daarbij hoort bedraagt € 34.990,-. De krachtigere en luxueuzere Coupé Energy dCi 175 Initiale vergt een extra investering van € 5.000,-. Deze uitvoering kenmerkt zich onder meer door rundlederen bekleding, elektrisch verstelbare voorstoelen met geheugen voor de bestuurder, het Bose Sound System en meesturende Bi-Xenonverlichting.

Gerelateerde artikelen

Vooruitblikken op de nieuwe Renault Laguna

Autonieuws
Renault Laguna
> Artikel lezen

Renault brengt Limited-lijn op de markt

Autonieuws
> Artikel lezen

Renault presenteert krachtige 1.6 twinturbo-diesel

Autonieuws
Renault presenteert krachtige 1.6 twinturbo-diesel
> Artikel lezen

Renault presenteert krachtige 1.6 twinturbo-diesel

Autonieuws
Renault presenteert krachtige 1.6 twinturbo-diesel
> Artikel lezen

Opvolger Renault Laguna gespot bij Amsterdam

Spyshots
Opvolger Renault Laguna gespot bij Amsterdam
> Artikel lezen

Renault brengt Limited-lijn op de markt

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.