Autonieuws

Dit is de BMW X4!

De auto-industrie kan het dus nog wel: verrassen. Na de Jaguar XJR onlangs, weet de BMW X4 ook vanuit het niets ‘hallo!’ te zeggen. Op de Shanghai Motor Show, die over twee weken plaatsvindt, beleeft hij z’n première.

Let wel, vooralsnog hebben we alleen de eerste foto’s van de BMW X4 in ons bezit. Officieel vrijgegeven zijn die niet dus we spreken hier over een lekkage. Op gedetailleerde informatie over het nieuwe X-model vanuit München is het nog wachten.

Evoque
Omdat we zoal geen kennis hebben van de buitenmaten en ook omdat het in feite nog een studiemodel is, weten we nog niet precies op wie of wat de BMW X4 het gemunt heeft. Op basis van schattingen lijkt de X4 groter te zijn dan een Q3, maar kleiner dan een Q5. Bovendien zijn die Audi’s toch wat meer SUV dan crossover. De BMW X4 valt nadrukkelijk in de laatste categorie. De Range Rover Evoque als grootste concurrent zou zodoende misschien meer voor de hand liggend zijn, al leent die bonkige Brit er zich ook niet bepaald voor om een crossover genoemd te worden. Je begrijp al wel, we wachten met smart op info vanuit München.

Gerelateerde artikelen

Tada! Nieuwe BMW X4 heeft gespiekt bij Mercedes GLC Coupé

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe BMW X4 te koop vanaf € 62.995,-

Autonieuws
Nieuwe BMW X4 te koop vanaf € 62.995,-
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.