Autonieuws

Audi Q3 nu ook als Offroad Edition

Audi achtte de tijd rijp om de Q3 in de schijnwerpers te zetten. Daarom komen de Duitsers nu met een Audi Q3 Offroad Edition die, zoals de naam al doet vermoeden, extra inzet op het stoere karakter van de meest compacte Q.

Naast het al beschikbare Offroadpakket introduceert Audi de Q3 nu als Offroad Edition. De Edition beschikt over lichtmetalen 19 inch 5-dubbelspaaks velgen in offroad-design, blanke raamlijsten en dakrails, een reinigingsintallatie voor de koplampen en metallic lak. Dit alles komt bovenop de bumpers, portierlijsten en spatbordranden in offroad-design, roestvrijstalen bodemplaatbescherming in de voor- en achterbumper en een grille met verchroomde verticale spijlen die verkrijgbaar zijn in het Offroadpakket.

Prijs
De Offroad Edition wordt alleen beschikbaar in combinatie met Pro Line en zal een extra investering vragen van € 3.450,-. Hij is leverbaar in combinatie met elk van de leverbare motoren en zal daarmee verkrijgbaar zijn vanaf een kleine 47 mille in combinatie met de voorwielaangedreven 2.0 TDI (140 pk).

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Audi Q3 geeft z'n design bloot

Spyshots
> Artikel lezen

Abt neemt Audi Q3 onder handen

Tuning & styling
Abt Audi Q3
> Artikel lezen

Nieuwe Audi Q3 laat zich voor 't eerst zien

Spyshots
Nieuwe Audi Q3 laat zich voor 't eerst zien
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.