Autonieuws

Stoere Toyota Auris Touring Sports

Toyota brengt haar nieuwe modellen aardig op smaak in Genève. Met de eerste stationwagon op basis van de Auris presenteren de Japanners op de Zwitserse beurs een conceptcar op basis van de Auris Touring Sports. Maak kennis met de Toyota Auris TS Black Concept.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft Toyota een potje Night Sky Black uit de rekken getrokken. Behalve de sinistere lakkleur bevat de koets enkele rode accenten welke we eveneens terug zien in de lichtmetalen velgen. De voor- en achterbumper krijgen samen met de grille eveneens een stoere, rode tint opgespoten.

Premium
Binnenin zet de Auris TS Black Concept de stijl van sinister zwart met rode accenten voort. Stiksels op het stuur, de deurpanelen, het dashboard, de stoelen, versnellingspook en handrem geven aan dat we hier zonder meer met een speciale versie van de Auris Touring Sports te maken hebben. Voor de rest speelt rood de hoofdnoot op het instrumentarium, de bekerhouders en de ventilatieroosters. Van binnen moeten speciale vloermatten alsook exclusieve sportstoelen het premiumgevoel aan de rijder geven. Van buiten hebben chromen uitlaten, donker getinte achterlichten in LED uitvoering, pianozwart gelakte dakrails en privacy glas deze taak op zich genomen.

Productiekansen voor de conceptcar zijn er niet, Toyota zet de auto enkel op de beursvloer neer om de aandacht te vestigen op de reguliere Auris Touring Sports zoals die halverwege dit jaar bij de dealers zal staan.

Gerelateerde artikelen

'Gratis' leuke dingen doen als je nog dit jaar de Toyota Auris Hybrid kiest

Autonieuws
'Gratis' leuke dingen doen als je nog dit jaar de Toyota Auris Hybrid kiest
> Artikel lezen

Vernieuwde Toyota Auris heeft een prijskaartje

Autonieuws
Prijzen Toyota Auris
> Artikel lezen

Eerste blik op nieuwe Toyota Auris Touring Sports

Spyshots
> Artikel lezen

Vernieuwde Toyota Auris opnieuw met 14% bijtelling

Autonieuws
Toyota Auris
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.