Autonieuws

BMW 4-serie Cabriolet opgedoken?

Ja, de auto op deze korrelige afbeelding lijkt heel erg op een BMW 4-serie Cabriolet, maar of het hem daadwerkelijk is durven wij niet met vol vertrouwen te stellen. BMWblog, de bron, is er voor 90% zeker van.

De 4-serie Coupé heeft BMW, weliswaar als concept, reeds onthuld. Met het productiemodel lijkt het merk ook al een aardig eind op weg te zijn. Idem dito wat betreft de cabrioletversie van de 4-serie. Of daaraan vooraf eerst nog een concept wordt getoond weten we niet. Doorgaans doet BMW dat altijd wel voorafgaand aan een nieuw model, maar in het geval van de cabriolet zou dat vermoedelijk iets teveel van het goede zijn. We twijfelen overigens wel of deze foto uit München afkomstig is; de afgebeelde 4-serie Cabriolet ziet eruit alsof hij morgen in productie kan. Terwijl zijn debuut pas tegen het einde van 2013 gepland staat. En dan zijn er nog de dubieuze wielen. Zou Zagato die niet exclusief voor zijn Z4 willen behouden?

Staal
Echt of niet, de werkelijkheid zal niet veel afwijken van deze foto. In gesloten toestand zal een stalen dak de inzittenden beschermen. Net als bij de vorige generatie dus. Wie een moderne open BMW met inklapbare softtop wil rijden moet bij de 2-serie Cabriolet zijn.

Gerelateerde artikelen

Goedmakertje: BMW M4 Cabrio 30 Jahre Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Verfijningen voor complete BMW 4-serie

Autonieuws
Verfijningen voor complete BMW houdt 4-serie
> Artikel lezen

Alpina B3/B4 S BiTurbo sjezen M3/M4 voorbij

Autonieuws
> Artikel lezen

Competition Package maakt BMW M3 en M4 sneller

Autonieuws
BMW Competition Package M3 en M4
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.