Autonieuws

Rolls-Royce Wraith opent zijn deuren

Dat de Rolls-Royce Wraith een unieke nieuwe stap voor Rolls-Royce is maken de Britten steeds meer duidelijk. Niet zomaar een Ghost coupé, maar een geheel zelfstandig model met sportieve genen. Na reeds tweemaal eerder een tipje van de sluier te hebben opgelicht gaat ditmaal zelfs de deur open.

Een volledig plaatje krijgen we nog steeds niet te zien. Rolls-Royce wil ons blijven plagen en de spanning blijven opvoeren. Wat we ditmaal zien? Een enorme hoeveelheid hout. Nagenoeg het gehele portier is er aan de binnenzijde van voorzien. De inspiratie ervoor werd volgens het bedrijf uit Goodwood gevonden in de wereld van de luxejachten.

Uurkwerk
Rolls-Royce gaat verder met te stellen dat het interieur zich als een hoefijzer om hun inzittenden heen vormt, maar hoe dat concreet vorm heeft gekregen is nog onduidelijk. Waar ons wel al een blik op wordt gegund, is het analoge uurwerk in de Wraith. Omrand met chroom en ingelegd in een paneel van pianozwart hout een absolute eyecatcher.

Teasers
Inmiddels heeft Rolls-Royce ons een viertal afbeeldingen voorgeschoteld om een gevoel te krijgen bij hun wereldprimeur in Genève. We hebben ze voor de volledigheid allemaal bijgevoegd.

Gerelateerde artikelen

Verjongingsmodellen: Rolls-Royce Black Badge Editions

Autonieuws
Rolls-Royce Wraith en Ghost Black Badge
> Artikel lezen

Bagageset Rolls-Royce Wraith kost evenveel als 1-serie

Lifestyle & design
Bagageset Rolls-Royce Wraith kost evenveel als 1-serie
> Artikel lezen

Rolls-Royce rockt met Wraith 'Inspired by Music'

Autonieuws
> Artikel lezen

Rolls-Royce Wraith Drophead Coupé speelt in de sneeuw

Spyshots
Rolls-Royce Spyshots
> Artikel lezen

Fashion fotoshoot voor Rolls-Royce Wraith

Autonieuws
Fashion fotoshoot voor Rolls-Royce Wraith
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.