Autonieuws

Conceptcar met toekomst: Toyota FT-SX

Toyota heeft de FT-SX gepresenteerd, een crossover met veel toekomstperspectief. De FT-SX is volgens Toyota de perfecte combinatie van een SUV en een sedan. Echt vreemd ziet de auto er niet uit waardoor productie mogelijk lijkt.

Natuurlijk heeft de conceptcar eigenaardige aspecten die enkel aan een conceptcar zijn voorbehouden. Als het echt tot een productiemodel zou komen zullen de koplampen, grille, deurgrepen en spiegels waarschijnlijk worden aangepast. Stel je de auto dan nog maar eens voor. Ook de 21 inch lichtmetalen velgen zullen het productiestadium niet halen, maar de FT-SX ziet er niet futuristich uit en heeft zeker toekomstperspectief. Bovendien laat Toyota niet weten wat men met deze conceptcar wil. Het is geen blik in de toekomst of een technisch kunnen van hun ingenieurs dus wat wil men wel met de conceptcar?

Meer dan een conceptcar
De FT-SX is een doorontwikkeling van de SUV en de sedan. Hij heeft een robuuste vormgeving in combinatie met veel ruimte in het interieur. Samen met eigenschappen als vierwielaandrijving, een krachtige V6, groot glazen dak en een multifunctioneel interieur heeft Toyota een echte crossover ontwikkeld. Wat Toyota van plan is blijft dus een raadsel maar ga er gerust vanuit dat Toyota meer plannen heeft met de conceptcar.

Gerelateerde artikelen

Toyota verrast en verbaast met nieuwe RAV4

Autonieuws
> Artikel lezen

Veramerikaanste Toyota Camry lost Avensis af

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste blik op nieuwe Toyota Auris Touring Sports

Spyshots
> Artikel lezen

Toyota ook niet langer de grootste qua marktwaarde

Autonieuws
Toyota ook niet langer de grootste qua marktwaarde
> Artikel lezen

Prijskaartjes voor vernieuwde Toyota Aygo

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.