Autonieuws

Actiemodelletje: Seat Mii Chill Out!

Ondanks dat de compacte Seat Mii het lekker doet in Nederland komt de importeur met een extra aantrekkelijk actiemodel: de Mii Chill Out. Daarnaast zijn er nieuwe actiepakketten verkrijgbaar.

De Seat Mii Chill Out! is gebaseerd op de Style Chic-uitvoering en dat betekent dat de auto bij voorbaat al is voorzien van een radio/CD/MP3-speler met 6 speakers, voorbereiding voor het Seat Portable System, 14 inch ‘Silva’ lichtmetalen velgen, een lederen stuur en pookknop, elektrisch bedienbare en verwarmbare ramen en spiegels, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening en ESC en Safety Assist. Bovenop deze uitrusting voegt de Chill Out! nog airconditioning, mistlampen vóór en donker getinte ramen achter. Bovendien is de Mii Chill Out! altijd een 5-deurs hatchback. En de meerprijs? Die bedraagt een bescheiden € 200,-.
Volgens Seat is de Mii Chill Out zelfs zo luxe dat op de optielijst enkel nog een panoramisch zonnedak en een Drivepakket (met cruise control, parkeersensoren en een uitgebreide boardcomputer) prijkt.
Qua motorisering is de Mii Chill Out! verkrijgbaar met de 1.0 liter 3-cilinder, goed voor 60 of 75 pk. Een handgeschakelde bak is standaard, een automatische transmissie optioneel. Naast de benzinemotoren is er tevens een 68 pk sterke 1.0 EcoFuel-versie op aardgas leverbaar. De complete Seat Mii Chill Out! is er vanaf € 10.500,- voor de lichtste driecilinder.  

Actiepakketten
Gelijktijdig lanceert Seat een tweetal samengestelde actiepakketten, Enjoy Mii en Cool Mii genaamd. Beide pakketten verrijken de Mii-uitvoeringen Style en Style Sport met een radio/CD/MP3-speler met zes speakers en airconditioning, terwijl de ‘Enjoy Mii’ standaard vijf portieren heeft. De meerprijs van het Cool Mii-pakket is € 495,-. Voor het Enjoy Mii-pakket vraagt de Seat-dealer € 650,- bij te betalen.

Gerelateerde artikelen

Alle prijzen en uitvoeringen Seat Mii

Autonieuws
Alle prijzen en uitvoeringen Seat Mii
> Artikel lezen

Vanafprijs Seat Mii uiterst scherp: € 7.695,-

Autonieuws
Vanafprijs Seat Mii uiterst scherp: € 7.695,-
> Artikel lezen

Alleen online te bestellen: Seat @Mii

Autonieuws
Alleen online te bestellen: Seat @Mii
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.