Autonieuws

Dit is de BMW 1-serie GT

De BMW 1-serie GT is de allereerste BMW van een totaal nieuw tijdperk. Deze eerste en enige voorwielaandrijver in het gamma maakt de weg vrij voor een serie BMW’s die afstappen van een lange traditie van achterwielaandrijving. Dat maakt de 1-serie GT tot een model waar velen zeer benieuwd naar zijn. Wij geven alvast een voorproefje.

De gecamoufleerde prototypes van BMW geven nog altijd geen enkele glimp vrij van het design van de auto. BMW bouwt de spanning daarmee zorgvuldig op. En toch weten we al heel veel van de 1-serie GT. Dat hebben we te danken aan de vorig jaar in Parijs gepresenteerde Concept Active Tourer die een heel duidelijk voorproefje gaf van het uiteindelijke productiemodel.

Scherpe lijnen
Met behulp van onze illustrator hebben wij de conceptcar omgetoverd tot een productierijp model. Met normale koplampen, een traditionelere grille en het wegpoetsen van de scherpe lijnen geven we met deze illustratie een heel reëel beeld van hoe het productiemodel eruit zal komen te zien. En of je het concept bij BMW vindt passen of niet, het is naar onze smaak wel een stijlvolle en sportieve midi-MPV geworden.

Dossier
Om niet teveel in herhaling te vallen verwijzen we je voor meer details over de techniek, interieurmogelijkheden en de laatste informatie graag door naar ons dossier over de BMW 1-serie GT.

Gerelateerde artikelen

Prijzen voor vernieuwde BMW 2-serie Active en Gran Tourer

Autonieuws
> Artikel lezen

225xe en 330e: nog twee plug-in hybrides van BMW

Autonieuws
225xe en 330e: nog twee plug-in hybrides van BMW
> Artikel lezen

Zes BMW’s voortaan met 20% bijtelling

Autonieuws
Zes BMW’s voortaan met 20% bijtelling
> Artikel lezen

BMW toont ook hybride 2-serie Active Tourer

Autonieuws
BMW toont ook hybridende 2-serie Active Tourer
> Artikel lezen

Facelift voor BMW 2-serie Active en Gran Tourer

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.