Autonieuws

Fisker Karma

Fisker Karma definitief voortaan met 0% bijtelling

De kogel is door de kerk: de Fisker Karma is voortaan te rijden met 0% bijtelling. Voorheen was dit 14%. Ook bestaande eigenaren profiteren van de verlaging na de installatie van een conversiekit. Kijk, dat is nu lekker het weekend ingaan voor de Nederlandse Fisker-importeur Kroymans.

Fisker Karma definitief voortaan met 0% bijtelling
Door intensieve samenwerking met Fisker Automotive is het Kroymans, de Nederlandse importeur van het Amerikaanse merk, gelukt om exclusief voor Nederland een serie aanpassingen voor de Karma te laten ontwikkelen die de CO2-emissie reduceren van 53 naar 47 g/km. Hierdoor voldoet de elektrisch aangedreven Fisker Karma aan de eisen die Den Haag stelt om in aanmerking te komen voor geen bijtelling. Voor bestaande Fisker-rijders is er een upgradepakket ontwikkeld zodat zij ook profiteren van de laagste bijtellingklasse. Bovendien zijn de Nederlandse Karma’s tot 1 januari 2016 vrijgesteld van houderschapsbelasting.

Dutch Edition
Vanwege de exclusiviteit voor Nederland gaan de extra schone Karma’s voortaan door het leven als ‘Dutch Editions’. Voor de rest blijft bij het oude. Prijzen beginnen bij € 97.500,- exclusief en € 117.975,- inclusief belastingen.
Redactie
Door Redactie
Fisker Karma definitief voortaan met 0% bijtelling

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers