Autonieuws

Bentley Mulsanne kon nog luxueuzer

Wie een Bentley Mulsanne bestelt zal de auto geheel naar wens kunnen aankleden, daar is geen twijfel over mogelijk. Maar voor wie zelf iets minder creatief is breidt Bentley het gamma aan standaard opties zelf uit.

Feitelijk is de nieuwswaarde van het door Bentley aan ons toegezonden persbericht minimaal. Maar auto´s als een Mulsanne zijn en blijven een lust voor het oog. En dan besteden wij daar dan ook maar wat graag aandacht aan. Belangrijkste nieuws is er in de vorm van een uitgebreidere optieslijst voor modeljaar 2014.

Specifications
Wie kiest voor de ´Entertainment specification´ beschikt over picknicktafeltjes die zijn aangepast om plaats te bieden aan een iPad in combinatie met een Apple toetsenbord, is er een WiFi-hotspot in de auto in te schakelen, monteert Bentley het Naim audiosysteem en kun je achterin profiteren van een hoogwaardig entertainmentsysteem voorzien van twee 8 inch schermpjes, een 20 GB harddisk en Bluetooth hoofdtelefoons. Vink je de ´Comfort specification´ aan dan worden er achterin speciale hoofdsteunen en voetensteunen gemonteerd en twee lekkere zachte kussentjes geleverd. In combinatie met de ´Entertainment specification´ een heerlijke luxe. Samen met drie nieuwe lakkleuren en drie nieuwe kleuren voor de lederen bekleding laat Bentley zien dat er voor elke luxe een overtreffende trap is.

Gerelateerde artikelen

Bentley Mulsanne Beluga ziet zwart van de kaviaar

Autonieuws
Bentley Mulsanne Speed Beluga Edition
> Artikel lezen

Bentley Mulsanne Grand Limousine: 6,5 meter weelde op wielen

Autonieuws
Bentley Mulsanne Grand Limousine: 6,5 meter weelde op wielen
> Artikel lezen

Slechts 4 keer Bentley Mulsanne Speed 'Blue Train'

Autonieuws
Slecht 4 keer Bentley Mulsanne Speed 'Blue Train'
> Artikel lezen

Stijlvol eerbetoon: Bentley Mulsanne W.O. Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Grappig gezicht: Bentley Mulsanne trotseert de Ring

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.