Autonieuws

Nieuwe BMW X5 lekt uit via brochure

Pijnlijk vroeg lekt de nieuwe BMW X5 uit. Tenminste, als de introductie daarvan inderdaad gepland staat voor de IAA in Frankfurt die dit najaar de deuren opent. Mocht hij toch eerder op de agenda staan dan blijven deze twee beelden alsnog een klap in het gezicht voor BMW.

Pech voor hen, maar geluk voor ons want wij kunnen nu immers alvast kennismaken met de gloednieuwe X5 (F15). In het bijzonder zijn deze gelekte afbeeldingen goed nieuws voor zij die op het punt staan om in deze klasse een keuze te maken. Ondanks de matige kwaliteit geven deze foto´s een heel goede indruk van de nieuweling. Daar kunnen geen spyshots tegenop.

Q4
Reken erop dat het sowieso wel het vierde kwartaal van dit jaar wordt voordat de nieuwe BMW X5 bij de dealers staat. En ook wat details betreft kunnen we nog geen uitspraken doen. Natuurlijk wordt hij leverbaar met moderne motoren, dito transmissies en al minstens zo moderne elektronica. Maar of BMW ook nog bijzondere features op de planning heeft staan zal moeten blijken als de auto officieel aan ons gepresenteerd zal worden.

Gerelateerde artikelen

Jules Deelder zou trots zijn: BMW X5 & X6 M Black Fire Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

G-Power X5 M zet Urus voor schut

Tuning & styling
> Artikel lezen

Soft Close-portieren BMW X5 amputeren duim

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW X7 heeft Bentley Bentayga in 't vizier

Autonieuws
BMW X7
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.