Autonieuws

Audi breidt leveringsgamma Q5 uit

Audi breidt het leveringsgamma van de Q5 uit met een aantal nieuwe combinaties. Naast een nieuwe motor en versnellingsbakkeuze voegt Audi in Nederland ook de Pro Line Business toe aan het leveringsgamma van de Q5.

Nieuw in de prijslijsten is de Q5 2.0 TFSI quattro, die al leverbaar was met een 225 pk krachtige motor, maar nu ook met een vermogen van 180 pk. Eveneens nieuws is er voor de Q5 2.0 TDI quattro (177 pk), die er al was met S tronic-technologie, maar nu ook leverbaar is met een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Q5 Pro Line Business
Eveneens extra ruimte in de prijslijst is er gemaakt voor de Q5 Pro Line Business. Het Pro Line Business-pakket bestaat uit MMI-navigatie, basis-telefoonvoorbereiding, Audi-soundsysteem, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm en anti-diefstalalarm. Het pakket kan worden geleverd op alle Q5-uitvoeringen, met uitzondering van de Hybrid-modellen. De prijs voor dit pakket bedraagt € 1.150,-.

Q5 S Edition
Wie interesse heeft in een Q5 en zijn voorkeur laat uitspreken voor een S line moet snel nog even een knoop doorhakken. Nog tot eind maart kan de S Edition besteld worden. De S Edition is bijzonder compleet uitgerust, met onder meer het S line-pakket en S line-exterieur, armsteunen in leder, climate control met drie zones, adaptive light, lichtpakket, MMI-navigatie, Audi-soundsysteem, parkeerhulp plus en anti-diefstalalarm. De meerprijs bedraagt € 6.450,- (€ 4.500,- voor de Q5 Hybrid).

SQ5 TDI
Tot slot, en dat is eigenlijk nog het leukste nieuws, laat Audi weten dat de SQ5 TDI vanaf heden te bestellen is. Deze dieselbeul met 313 pk sterke 3.0 TDI-motor is de absolute topper binnen het Q5-gamma en bovendien het eerste Q-model voorzien van een S-label. De SQ5 TDI staat voor minimaal € 79.900,- in de prijslijsten.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe instapper maakt Audi Q5 stuk betaalbaarder

Autonieuws
> Artikel lezen

Audi SQ5 TFSI: 354 pk sterk topmodel

Autonieuws
Audi SQ5 TFSI: 354 pk sterk topmodel
> Artikel lezen

Abt geeft Audi SQ5 flinke pk-injectie

Autonieuws
SQ5
> Artikel lezen

Audi Sandbox maakt kinderfantasieën nog echter

Autonieuws
Audi Sandbox is uitgekomen fantasie van ieder kind
> Artikel lezen

Audi's quattro-techniek is fikse omzetmaker

Autonieuws
Audi's quattro-techniek is fikse omzetmaker
> Artikel lezen

Deze Q’s kun je van Audi verwachten

Autonieuws
Q8
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.