Autonieuws

Zwart kleedt af bij Hyundai i10

Klein, maar fijn(er). Dat is zo ongeveer de strekking van de in het nieuw gestoken i10, beweert Hyundai. Bestellen kan per direct met prijzen vanaf € 8.495,-.

Het is de tweede keer dat Hyundai de compacte i10 van een facelift voorziet. De laatste keer was dat halverwege 2010 toen de fabrikant de neus van de auto in lijn bracht met de grotere ix20. Bij de i10 van vandaag is dat nog steeds het geval. Sterker, facelift is in deze een groot woord. De wijzigingen die zijn doorgevoerd bestaan namelijk enkel uit een voortaan zwart uitgevoerde dwarsbalk in de hexagonale grille, een zwarte B-stijl en dito raamlijsten.

Prijzen
De licht opgefriste Hyundai i10 is meteen al te bestellen en de prijzen beginnen bij € 8.495,- voor de versie met 69 pk sterke 1.0 liter 3-cilinder. De uitstoot van dit basismodel ligt op 99 g/km en de i10 met 1.2-viercilinder scoort 108 g/km. Deze is dan ook wel wat krachtiger met 85 pk. Wie airco wenst doet er volgens Hyundai goed aan de i10 i-Drive Cool te bestellen. Die kost € 9.995,-.

Gerelateerde artikelen

Perfect getimede facelift voor Hyundai i10

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Hyundai i10 ontvangt prijskaartje

Autonieuws
Nieuwe Hyundai i10 ontvangt prijskaartje
> Artikel lezen

Motorpalet en uitrusting nieuwe Hyundai i10

Autonieuws
Motorpalet en uitrusting nieuwe Hyundai i10
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.