Autonieuws

Bevestigend: BMW 4-serie Coupe Concept

De twijfel is voorgoed voorbij, de opvolger van de BMW 3-serie Coupé gaat 4-serie heten. Dat bevestigen deze uitgelekte beelden van de 4-serie Coupe Concept zoals BMW die vermoedelijk in Detroit aan het publiek zal tonen.

Het is een bekend verhaal aan het worden, maar voor BMW kwamen de foto´s iets te vroeg op het web. Zij hadden graag alle details tot vannacht binnenskamers willen houden. Op zich is dat gelukt, de details zijn immers nog niet bekend, maar het design is het meest belangrijke. En daar kunnen we een eerste blik op werpen.

Scherpe randjes
Of we enthousiast zijn? In eerste instantie absoluut. Want wat een ongekend dikke coupé staat hier voor je neus. Duidelijk voorzien van trekken van zowel de 3-serie alsook de 6-serie is meteen duidelijk waarom BMW de auto als 4-serie door het leven laat gaan. Dit is meer dan een 3-serie Coupé. Een kanttekening moeten we ook plaatsen, dit betreft immers een conceptcar. En wat gebeurt er als BMW de scherpe randjes eraf haalt? Die wielen zullen op het productiemodel zonder meer sneuvelen en ook het bumperwerk zal subtieler van vorm worden. Voor de achterbumper vinden wij dat niet zo erg, want dit is wel een enorm gapend gat.

Middernacht
Vannacht om klokslag twaalf zal BMW de officiële informatie met ons delen. Kort dit moment voorzien wij je dan uiteraard van alle beelden en details.

Gerelateerde artikelen

Internet is BMW M2 Competition te snel af

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Hangen in de bocht met de BMW M8 Coupé

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe BMW X4 te koop vanaf € 62.995,-

Autonieuws
Nieuwe BMW X4 te koop vanaf € 62.995,-
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.