Autonieuws

Eerst foto´s nieuwe Kia Rio

Kia liet al eerder een paar schetsen zien van de nieuwe Rio. Nu zijn de eerste foto´s van de Rio vrijgegeven. De auto wordt op de Detroit Motorshow gepresenteerd als vierdeurs sedan en zal in september in productie gaan.

Kia blijft druk bezig haar modellengamma volledig te vernieuwen. De Rio is een auto in een belangrijk segment en het werd tijd dat ook deze auto flink vernieuwd werd. De techniek was achterhaald en een fris ontwerp kon ook geen kwaad. De nieuwe Rio zal tijdens de Detroit Motorshow worden gepresenteerd. Daar zal de Rio als vierdeurs sedan in de spotlights worden gezet.
 
Vijfdeurs
De vijfdeurs hatchback zal op de Salon van Genève, septemeber 2005, te zien zijn. Deze zal waarschijnlijk veel weg hebben van de Sport Concept die tijdens de Salon van Parijs afgelopen jaar werd gepresenteerd. Tegen die tijd zal de vierdeurs sedan inmiddels te koop zijn.
 
Meer informatie volgt...
Veel is er nog niet bekend van de nieuwe Rio. Het wachten is op de opening van de Detroit Motorshow. Nog even geduld dus maar deze foto´s wilden wij u toch alvast laten zien.

Gerelateerde artikelen

Kia Rio krijgt kleine facelift voor 2015

Autonieuws
Kia Rio
> Artikel lezen

Strakgetrokken Kia Rio krijgt prijzen toegewezen

Autonieuws
Strakgetrokken Kia Rio krijgt prijzen toegewezen
> Artikel lezen

Nieuwe Kia Rio rijden kan vanaf € 15.735,-

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.