Autonieuws

Volvo presenteert de S40 en V50 Sports Line

Volvo komt tegemoet aan de vraag om meer sportieve uitstraling met een sportpakket. Dit pakket bestaande uit onder andere een verlaagd onderstel, een spoilerset en 17 inch lichtmetaal is leverbaar op alle versies van de S40 en V50.

Alleen aan de buitenkant zijn de S40 en V50 Sports Line herkenbaar. In het interieur zijn geen wijzigingen te vinden. Het exterieur is herkenbaar aan een spoilersetje in de vorm van verbrede dorpellijsten, de voorspoiler en een subtiele achterspoiler die bij de S40 op het kofferdeksel is gemonteerd en bij de V50 op het dak.

20 mm verlaagd
Het blijft echter niet zomaar bij uiterlijk vertoon want het met 20 mm verlaagde onderstel en de 17-inch ‘Sagitta’ velgen met 205/50 R17 banden maken de sportieve uitstraling compleet en verbeteren de sportieve rijeigenschappen. De Sports Line is leverbaar in de kleuren Black Stone, Passion Red, Silver Metallic, Black Sapphire Metallic en Titanium Grey Pearl.
 
Meerprijs van bijna 3 mille
De meerprijs bedraagt  € 2.950,- voor de S40 en V50 in de Kinetic-uitvoering. De Momentum- en Summum-versies kunnen voor € 2.700,- met de Sports Line worden uitgebreid. Het pakket kan tegen meerprijs worden uitgebeid met 18-inch vijfspaaks ‘Medea’ velgen.

Gerelateerde artikelen

DRIVe-offensief van Volvo: 7 modellen

Autonieuws
DRIVe-offensief van Volvo: 7 modellen
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.