Autonieuws

Prijzen MINI Paceman

Het duurt nog even, maar 16 maart aanstaande is het dan zover, dan staat de MINI Paceman bij de dealers. De prijzen zijn alvast bekend gemaakt en beginnen bij net geen 30 mille.

De MINI Paceman is eigenlijk de driedeurs carrosserievariant van de Countryman en is verkrijgbaar met drie verschillende motoren. De voorlopig enige benzinemotor is de Cooper S Paceman. Dat model beschikt over een 1.6 liter viercilinder turbomotor met 184 pk en kent een vanafprijs van € 29.695,-. De twee leverbare diesels zijn de 112 pk sterke Cooper D en de Cooper SD met 143 pk. De prijzen die daarbij horen bedragen respectievelijk € 30.695,- en € 36.695,-. In een later stadium volgt dan nog de Cooper Paceman met atmosferische 1.6, goed voor 122 pk. De prijs daarvan is nog niet bekend.

Standaarduitrusting
MINI zou MINI niet zijn als ook de Paceman niet volledig naar wens is samen te stellen. Tot de standaarduitrusting behoort onder andere Dynamische Stabiliteits Controle, automatische vergrendeling van de portieren, ISOFIX-bevestigingssysteem voor kinderzitjes, in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, airconditioning, bekleding Cosmos, en radio MINI CD inclusief 4 speakers en een centrale bass-speaker. Bovenop deze uitrusting biedt de Paceman ook nog sportief geprofileerde stoelen, een sportonderstel en een in hoogte verstelbare passagiersstoel.

Gerelateerde artikelen

Vernieuwde MINI Countryman & Paceman

Autotests
Mini Countryman & Paceman
> Artikel lezen

MINI Paceman Adventure is pickup-project

Autonieuws
MINI Paceman Adventure is pickup-project
> Artikel lezen

MINI Paceman nu ook met 20% bijtelling

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI stuurt Countryman en Paceman uit shoppen

Autonieuws
MINI stuurt Countryman en Paceman uit shoppen
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.