Autonieuws

BMW brengt speciale (X)6 in gelimiteerde oplage

Voor wie zijn zo’n reguliere 6-serie toch wat gewoontjes vindt is er het BMW Individual-programma. Om dit personalisatie-palet wat extra onder de aandacht te brengen zijn zowel de 6-serie als X6 in een gelimiteerd jasje gestoken.

Als basis voor de Individual BMW X6 Performance Edition wordt de xDrive35i of de xDrive50i genomen. Vervolgens worden uit de Individual-range de exclusieve Pearl Silver-lak, speciale 20 inch wielen en zwart chromen uitlaatsierstukken geselecteerd. Ook de binnenzijde krijgt net dat beetje extra. Wat te denken van leer dat is afgewerkt met oranje stiksels en een dashboard gehuld in Carbon Leather. Een extra duw in de rug krijg je de speciale X6 dankzij het M Performance-pakket.

650i Frozen Silver 
Ook de 650i Coupé zet BMW in het zonnetje met een bijzondere spuitbeurt. Frozen Silver noemt de fabrikant de lak op de carrosserie. Verder krijg je het M-pakket, 20 inch lichtmetaal en zwarte details op de spiegels en uitlaten. Het zwart nappa-lederen interieur heeft dezelfde behandeling gekregen als de X6 Performance Edition, met veel M-spullen om je nog specialer te laten voelen. Onderhuids overigens geen bemoeienis van BMW M Performance en dat betekent dat het vermogen van 407 pk gelijk is gebleven.

Verenigde Staten
Slecht nieuws is er ook. Vooralsnog zijn de Individual X6 Performance Edition en 650i Coupé Frozen Silver Edition alleen bedoeld voor de Verenigde Staten en is het nog niet bekend of deze bijzondere BMW´s ook verkrijgbaar zullen worden op de Europese markt.

Gerelateerde artikelen

Jules Deelder zou trots zijn: BMW X5 & X6 M Black Fire Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Monsterlijke voortuitblik op BWM M6 GT3

Spyshots
BMW M6 GT3
> Artikel lezen

Prijzen gefacelifte BMW 6-serie bekend

Autonieuws
BMW 6-serie
> Artikel lezen

BMW plust met M6 Competition Edition

Autonieuws
BMW plust met M6 Competition Edition
> Artikel lezen

BMW geeft 6-serie Coupé een stille dood

Autonieuws
BMW geeft 6-serie Coupé een stille dood
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.