Autonieuws

Opel Bi-Fuel: het antwoord op de hoge brandstofprijzen!

Opel heeft het antwoord op de almaar stijgende brandstofprijzen: Bi-Fuel. En dat we dat als Nederlanders wel zien zitten bleek wel toen Opel met een ludieke actie een tankstation aan de A28 bij Harderwijk compleet op de kop zette.

Zonder het aan te kondigen veranderde Opel de prijzen van benzine en diesel tot het niveau van LPG. Daardoor stond er bij het Texaco-tankstation aan de A28 bij Harderwijk een prijs van 84,9 cent per liter op de borden. Opel monteerde camera’s en legde de stomverbaasde automobilisten vast op camera. De reacties waren uiteraard enthousiast, zoals je ook in onderstaande video kunt zien.
 


LPG is hét antwoord

Wat Opel hiermee wilde bereiken? Laten zien dat tanken op LPG hét antwoord is op de stijgende brandstofprijzen en de fabrikant met haar Bi-Fuel modellen een zeer sterk aanbod heeft. Naast de Corsa, Astra (vijfdeurs en Sports Tourer) en de Meriva zijn sinds kort ook de Zafira Tourer en Insignia af-fabriek leverbaar op LPG. Bijzonder interessant! Bekijk hier het aanbod Bi-Fuel modellen van Opel en de voordelen: http://bit.ly/OpelBiFuel

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Opel Insignia GSi verpulvert OPC-voorganger op de Ring

Autonieuws
> Artikel lezen

Buick Regal GS hint alvast naar nieuwe Opel Insignia OPC

Autonieuws
> Artikel lezen

Opel Corsa GSi terug van weggeweest

Autonieuws
> Artikel lezen

Nu al Frans bloed voor gefacelifte Opel Astra?

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.