Autonieuws

Nissan Micra Elle, uitsluitend voor dames

Aangezien 65% van de Micra-klanten vrouw is leek het Nissan tijd voor een Elle-editie. Dankzij een rijke uitrusting moet de Micra Elle vrouwen aanspreken die op zoek zijn naar een stijlvolle en praktische stadsauto.

In samenwerking met het bekende Franse mode-tijdschrift Elle lanceert Nissan binnenkort een nieuwe versie van de compacte Micra. Verschillen met het reguliere model uiten zich in subtiele merkplaatjes, een panoramisch zonnedak, 15 inch titanium wielen, mistlichten, een dakspoiler en chroomaccenten voor binnen- en buitenzijde. Er zijn ook 3 nieuwe lakkleuren toegevoegd: Shiraz Red, Atlas Blue en Alabaster White. De Elle is gebaseerd op de Acenta-uitvoering en komt standaard met airco, Intelligent Key met sleutelloze toegang, een startknop, elektrisch inklapbare en verwarmde buitenspiegel en een snelheidsbeperker en -regelaar.Nissan Connect met geïntegreerde navigatie en infotainmentsysteem staat op de optielijst.

Aandrijving
Tussen de voorwielen is keuze uit enerzijds een atmosferische 1.2 liter driecilinder (80 pk) en anderzijds een 1.2 DIG-S (98 pk). Wanneer en met welk prijskaartje de Elle - die in beperkte oplage wordt verkocht- naar ons land komt is nog niet bekend. De uitvoering maakt later deze maand zijn debuut op de Autosalon van Parijs.

Gerelateerde artikelen

Sterrenregen bij laatste botsproeven Euro NCAP

Autonieuws
> Artikel lezen

Volgende Nissan Micra Nismo ook voor ons graag

Autonieuws
Volgende Nissan Micra Nismo ook voor ons graag
> Artikel lezen

Nieuwe Nissan Micra klaar voor comeback

Autonieuws
Nissan Micra
> Artikel lezen

Instappen in de nieuwe Nissan Micra vanaf € 15.190,-

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.