Autonieuws

Meer van de nieuwe Kia Carens

Of is het eigenlijk minder? Want de vorige tekeningen lieten al behoorlijk veel zien. Hoe dan ook, Kia wil ons graag opwarmen voor de komst van hun nieuwste wapenfeit: een MPV.

Voor de tweede maal in korte tijd toont Kia hoe de nieuwe Carens er gaat uitzien. Het model, dat we eind september op de Autosalon van Parijs verwachten, verstevigd de familiebanden met de rest van het gamma behoorlijk. Vooral met de nieuwe Cee´d. En dat is niet verwonderlijk. Sinds de komst van hoofdontwerper Peter Schreyer en de invoering van de zogeheten ´Tiger nose´ timmert het merk lustig voort op de nieuwe designtaal.

Cee´d MPV
De Carens zal zijn basis delen met de Cee´d en dat geldt waarschijnlijk ook voor het motorenpalet. Voorlopig houden de Koreanen de lippen stijf op mekaar wat verdere details betreft. We weten dus ook nog niet of er ook een zevenzitter op de lijst genoteerd staat. Het design zal echter geen verrassing meer vormen, want dankzij deze tekeningen, maar vooral ook de vorige illustraties is het plaatje gemakkelijk compleet te maken.

Gerelateerde artikelen

Prijzen nieuwe Kia Carens beginnen bij 24 mille

Autonieuws
Prijzen nieuwe Kia Carens beginnen bij 24 mille
> Artikel lezen

Nieuwe Kia Carens nu met alle details

Autonieuws
Nieuwe Kia Carens nu met alle details
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.