Autonieuws

Opgeleukte Chevrolet Corvette Show & Go

Chevrolet heeft een accessoireslijn voor de Corvette ontwikkeld. Tijdens de SEMA tuningbeurs in Los Angeles presenteerde Chevrolet deze Corvette Show & Go die een beeld moet geven van de mogelijkheden.

De Corvette Show & Go, zoals dit beursmodel genoemd wordt, laat zien wat de fabrikant allemaal te bieden heeft. Lekker opvallend is de gele kleur gecombineerd met zwarte lijnen en andere zwarte delen aan de auto. De Corvette zoals die te zien is op de foto´s is voorzien van diverse opties op het gebied van tuning en styling.

Motortuning
De motor is getuned van 400 naar 425 pk en er is een close-ratio versnellingsbak gemonteerd. De vering en demping is nog sportiever en instelbaar naar wens. De remschijven zijn geperforeerd om zodoende de warmte beter kwijt te kunnen en om tijdens een sportieve bui goed op je plek te blijven zitten zijn er sportstoelen gemonteerd.

Carbon
In het interieur zien we aluminium pedalen en met aluminium afgewerkte delen van het dashboard, versnellingspook en handrem.  Bovendien is er ook carbon gebruikt en niet alleen in het interieur. Zo zijn de voorspoiler, achterspoiler, buitenspiegels en zij-skirts uit carbon vervaardigd. De lichtmetalen velgen zijn uitgevoerd in een grijze kleur.

Accessoires in overvloed
De Corvette Show & Go is in principe geen productiemodel maar laat zien wat voor mogelijkheden er zijn. De accessoires zijn afzonderlijk te monteren voor diegene die meer uit z´n Corvette wil halen.

Gerelateerde artikelen

Corvette Victory Edition viert autosport succes

Autonieuws
Corvette Victory Edition viert autosport succes
> Artikel lezen

Louis bedankt! Chevrolet Centennial Edition Corvette

Autonieuws
Louis bedankt! Chevrolet Centennial Edition Corvette
> Artikel lezen

Additioneel plaatwerk en vuurkracht voor LOMA C6

Tuning & styling
Additioneel plaatwerk en vuurkracht voor LOMA C6
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.