Autonieuws

Mini MINI’s ‘loopjongens’ tijdens OS Atletiek

Vandaag startte in Londen het programma van de moeder der sporten, atletiek. En dat betekent discussen, speren, kogels, pijlen her en der verspreid over de velden. Keer op keer moeten die weer opgehaald worden, en daar heeft BMW, partner van de Olympische Spelen, iets op gevonden: mini MINI’s.

Vanaf vandaag zet BMW, naast de gigantische vloot die ze al hebben rijden ter ondersteuning van de Olympische organisatie, een drietal op schaal gebouwde MINI’s in om als ‘loopjongen’ te fungeren tijdens verschillende onderdelen van de atletiekwedstrijden.

1:4
De 1,1 meter en 10 pk sterke MINI’s zijn op afstand bestuurbaar met een bereik van 100 meter zodat er geen mens meer aan te passen hoeft te komen om continu al die sportattributen van het veld te ruimen. De mini MINI’s met een schaal van 1:4 kunnen tot 8 kg aan bagage meenemen en dit 35 minuten volhouden tot de accu leeg is. Weer volledig opladen duurt vervolgens 80 minuten. Alleen is nu de vraag: hoe komen die discussen, speren, kogels, pijlen, etcetera nu in het ‘draagmandje’ van de mini MINI’s terecht?

Gerelateerde artikelen

MINI Hatchbacks en Cabrio bijgepunt en zuiniger

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI zet groot (geschut) in tijdens Dakar 2018

Autonieuws
> Artikel lezen

Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle

Autonieuws
Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle
> Artikel lezen

MINI Yours Customised gaat nog een stapje verder

Autonieuws
> Artikel lezen

Mini Electric Classic kan verleden niet met rust laten

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.