Autonieuws

Volvo XC40 duikt opnieuw op

Ik ga op vakantie en neem mee…? Een fotocamera natuurlijk. Dat is net zo vanzelfsprekend als dat je als automerk op beeld wordt vastgelegd wanneer je met een nieuw model tussen de vakantievierders gaat rijden.

Amateurfotograaf en momenteel vakantievierder met het pseudoniem Vins64 heeft op z’n Flickr-account een tweetal foto’s geplaatst van de nog niet officieel aangekondigde Volvo XC40. Het is voor de tweede keer in korte tijd dat de avontuurlijke V40 naakt op camera is vastgelegd, maar dit zijn verreweg de beste platen tot nu toe.

Sluikreclame
Het is zonder twijfel dat de XC40 klaar is om in serieproductie te gaan. Anders zou Volvo niet zo te koop lopen met het model. Je denkt namelijk toch niet dat Volvo onbewust de XC40 over een drukbezochte camping heeft gestuurd; dat kan geen stommiteit meer zijn, maar pure sluikreclame. Zoals we inmiddels hebben kunnen ondervinden is de V40 prima geschikt als praktische reisauto en de XC40 als avontuurlijke versie past natuurlijk helemaal in het plaatje van mensen die erop uittrekken. Naar de camping bijvoorbeeld.

Wanneer?
Poedelnaakt en zonder gene, het kan simpelweg niet lang meer duren voordat Volvo de XC40 officieel voorstelt. Vermoedelijk doen ze dat nog (digitaal) voordat de Autosalon van Parijs eind september plaatsvindt, alwaar de nieuwe XC40 zijn première zal beleven.

Gerelateerde artikelen

Lagere prijs en 14% maakt Volvo V40 D2 weer interessant

Autonieuws
> Artikel lezen

Volvo: 'Zeer sterke doch efficiënte D4 is pas het begin'

Autonieuws
Volvo V40 wordt uithangbord voor nieuwe Drive-E-motoren
> Artikel lezen

Milde facelift voor Volvo V40 en V40 Cross Country

Autonieuws
Milde facelift voor Volvo V40
> Artikel lezen

Zorgenvrij rijden met Volvo V40 Private Lease

Autonieuws
Zorgenvrij rijden met Volvo V40 Private Lease
> Artikel lezen

Volvo V40 D3 naar viercilinder en 20% bijtelling

Autonieuws
Volvo V40
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.