Autonieuws

Opel Adam klaar voor introductie

Opel heeft er uiterst veel moeite mee hun nieuwe kleine onder de pet te houden. Opnieuw is de Adam gesnapt tijdens het maken van een fotoshoot voor promotionele doeleinden waarbij nog meer bloot is komen te liggen.

Het zal niet lang meer duren voordat Opel de nieuwe Adam officieel gaat voorstellen. Eerder weken dan dagen en de Fiat 500, Lancia Ypsilon, MINI One, maar ook de Volkswagen Up! en zusterconsorten zullen weten waartegen ze het moeten opnemen uit Rüsselsheim. Duidelijk mag zijn dat Opel bij het ontwerpen van de Adam met minimaal één oog heeft gekeken naar Fiat; zo op deze ietwat onscherpe foto’s zou de Adam welhaast de tweede generatie van de 500 kunnen zijn.

Motoren
Motoren zullen er zijn in de vorm van een 1.2 en 1.4 liter benzine met in een later stadium enkele driecilinders en mogelijk een elektrische variant. De uitrsuting van de Adam zal volgens Opel ´rijk´ zijn en net als bij de hippe Italiaan is vergevorderde personalisatie straks mogelijk. Opel wil namelijk ook en vooral de doelgroep met een wat dikkere portemonnee aanspreken. Nog even geduld en we zullen weten precies hoe dik. Wordt vervolgd...

Bron: autofacil.es

Gerelateerde artikelen

Alle details Opel’s nieuwe éénliter driecilinder

Autonieuws
Alle details Opel’s driecilinder
> Artikel lezen

Opel Adam met 3-cilinder heeft vanafprijzen

Autonieuws
> Artikel lezen

Opel Adam S(chnell) klaar voor de strijd

Autonieuws
...
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.