Autonieuws

Kia Cee´d Sportswagon geprijsd

Deel twee in het hoofdstuk van de nieuwe Kia Cee´d is de Sportswagon. Die werd tegelijk met de vijfdeurs Cee´d gepresenteerd, maar nog niet geprijsd. Er moet precies 1.000 euro extra betaald worden voor de Sportswagon ten opzichte van de reguliere Cee’d.

Hoewel de Sportswagon toch echt het belangrijkste model uit het Cee´d-gamma is, was Kia erg spaarzaam met details over de nieuwe Sportswagon. Daar is nu verandering in gekomen want binnenkort gaat de ruimere Cee´d zijn opwachting maken op de Nederlandse wegen. De meerprijs ten opzichte van de reguliere Cee´d is € 1.000,- waarmee de Cee’d Sportswagon leverbaar is vanaf € 18.195,-. 

Motoren
Voor net iets meer dan 18 mille krijg je de nieuwe Cee´d Sportswagon met 1.6 GDI-benzinemotor die 135 pk naar de wielen stuurt. Dieselen kan met de 1.6 GRDi, goed voor 128 pk en een vanafprijs van € 23.195,-. Zowel de één-punt-zes benzine- als diesel komt dankzij uitstootcijfers van respectievelijk 131 en 110 gram CO2 per kilometer in aanmerking voor 20% bijtelling bij zakelijk gebruik. Een handbak is standaard. Optioneel is de Cee´d Sportswagon onder andere leverbaar met een DCT-transmissie, variabele stuurbekrachtiging, Xenon-verlichting en Smart Park Assist. Bestellen is reeds mogelijk, bekijken vooralsnog enkel bij het Kia Experience Centre in Breukelen. Vanaf september is de Kia Cee’d Sportswagon daadwerkelijk leverbaar en ook te vinden in alle Kia-showrooms.

Gerelateerde artikelen

De nieuwe Kia cee'd: de auto die je verrast (adv.)

Autonieuws
Kia cee'd
> Artikel lezen

Verliest de nieuwe Kia Cee'd zijn glans?

Spyshots
> Artikel lezen

Proceed Concept blikt vooruit naar Kia's nieuwe middenklasser

Autonieuws
Proceed Concept blikt vooruit naar Kia's nieuwe middenklasser
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.