Autonieuws

Louwman Exclusive wordt Lexus-dealer

Bij Louwman Exclusive Cars kunnen ze weer lachen. Nadat het er even somber uitzag voor het bedrijf aan de A2 omdat enkele gerenommeerde merken vertrokken, heeft het in Lexus een welkome plaatsvervanger gevonden.

Nog deze maand zullen er voorbereidingen worden getroffen om het A2-pand in Utrecht in te richten als nieuwe Lexus-dealer. Louwman Exclusive Cars zal zowel sales- als after sales-activiteiten namens Lexus verzorgen en dat betekent dus inclusief de befaamde Red Carpet Treatment, de hoogstaande klantenservice. De officiële opening zal in de tweede helft van dit jaar plaatsvinden.

Leegstand
Louwman Exclusive Cars is een jong bedrijf dat begin dit jaar het failliete Hessing overnam. Kort daarna besloten Bentley, Rolls-Royce en Lamborghini hun heil elders te zoeken waardoor ook het overgenomen pand aan de A2 in mum van tijd kreeg te kampen met leegstand. Maar binnenkort gaat dit dus weer veranderen met het strikken van Lexus. Een pleister op de wond voor Louwman, al was het natuurlijk nooit de bedoeling geweest om hier Lexus te gaan verkopen. Sterker nog, dan had men het pand vermoedelijk niet gekocht...

Gerelateerde artikelen

Lexus LF-1 Limitless: onbegrensde luxe

Autonieuws
LF-1
> Artikel lezen

Lexus UX stuk zachter voor de ogen als productiemodel

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste foto Lexus ES, opvolger van de GS

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.