Autonieuws

Volkswagen CC R-line beleeft zijn debuut

Na de lancering van de vernieuwde CC presenteert Volkswagen nu de R-line van dat model. Dit sportpakket voegt enkele optische versiersels én een handmatige zesbak toe aan de krachtigste benzinevariant.

Tijdens de Auto Mobil International die zaterdag 2 juni van start gaat in Leipzig zal Volkswagen het doek trekken van de CC R-line nadat we eerder dit jaar al R-line-varianten zagen van de Beetle en de Passat. Als basis voor de nieuwste R-line wordt de 210 pk sterke 2.0 liter TSI-motor genomen en daarbij worden altijd 6 versnellingen geïnstalleerd. De koper kan alleen nog kiezen of hij deze in een handmatige of een DSG-bak wil. Onderhuids blijven veranderingen achterwege; de R-line bestaat uitsluitsel uit optische tweaks.

Stoer
Is de CC van zichzelf een behoorlijk sierlijke auto, met het R-line-pakket kies je echt voor een agressievere uitstraling. Tot de wijzigingen behoren een nieuwe voorbumper met grotere luchtinlaat, grotere mistlampen, nieuwe zijskirts, R-badges en 17 inch wielen. Tot de standaarduitrusting van de R-line behoren onder andere regensensors en twaalfvoudig elektrisch verstelbare voorstoelen. Verdere details en prijzen zullen na de onthulling bekend worden gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Sterrenregen bij laatste botsproeven Euro NCAP

Autonieuws
> Artikel lezen

Op de pijnbank: Volkswagen C Coupé GTE

Spyshots
Op de pijnbank: Volkswagen CC GTE
> Artikel lezen

Reislustige gran turismo: Volkswagen Arteon

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe details rond Volkswagen Arteon

Spyshots
Nieuwe details rond Volkswagen Arteon
> Artikel lezen

Volkswagen Arteon is naam van nieuwe Passat CC

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen CC heeft z'n vorm te pakken

Spyshots
New Volkswagen CC
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.