Autonieuws

Gelimiteerde Range Rover Evoque ´Victoria Beckham´

Victoria Beckham heeft zich al vanaf het begin aan de Range Rover Evoque verbonden. Ze trad al vanaf de onthulling op als boegbeeld voor de Evoque. Nu heeft ze in samenwerking met het designteam haar eigen Evoque ontworpen. En die wordt nog leverbaar ook.

Samen met Land Rover´s designers heeft Victoria zich gebogen over haar ultieme Evoque. Doel daarbij was dat de auto zowel mannen als vrouwen aan zou spreken. Stoere vrouwen in dit geval, want de matgrijze lak met glimmende zwarte accenten spreekt vooral mannelijke kopers aan. ´David zou er in moeten willen rijden´, liet Victoria dan ook weten tijdens een interview in Beijing.

200 exemplaren
De Evoque ´Victoria Beckham´ rolt gewoon van de reguliere productielijn in Halewood om vervolgens te worden overgedragen aan Land Rover´s ´Engineering to Order´ team die zorg zal dragen voor het geheel met de hand gespoten exterieur, de specifieke interieurdetails en het unieke lederen interieur. De keuze qua carrosserie en aandrijflijn is al door Victoria gedaan: een coupé met onder de kap de 240 pk sterke benzinemotor in combinatie met vierwielaandrijving.

Gesigneerd
De door Victoria samengestelde Evoque is een collectors item. Er worden slechts 200 exemplaren van geproduceerd welke naar wens zijn te voorzien van een handtekening van de ex-Spice Girl. De prijzen zijn nog niet bekend, maar gezien het vele handwerk en de unieke details kan dat nog weleens in de papieren gaan lopen.

Gerelateerde artikelen

Zegt de ene Evoque tegen de andere…

Autonieuws
> Artikel lezen

Land Rover toont lef met Range Rover Evoque Convertible

Autonieuws
> Artikel lezen

Ontwerpers storten zich vol op Land Rover Evoque

Autonieuws
Ontwerpers storten zich vol op Land Rover Evoque
> Artikel lezen

Land Rover stoomt 2de generatie Range Rover Evoque klaar

Spyshots
> Artikel lezen

Vernieuwde Range Rover Evoque met 20% geprijsd

Autonieuws
Range Rover Evoque met 20% geprijsd
> Artikel lezen

Nieuwe Range Rover Evoque meer van hetzelfde

Spyshots
Nieuwe Range Rover Evoque meer van hetzelfde
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.