Autonieuws

MINI neemt je mee naar het park

MINI introduceert twee nieuwe special designs voor zowel de reguliere MINI als de Clubman. Vernoemd naar bekende Londense parken moeten deze modellen vooral de Britse afkomst van MINI onderstrepen, maar zijn ze natuurlijk ook een knipoog naar MINI´s sponsoring van de Olympische Spelen deze zomer in Londen.

Aan het rijtje speciale uitvoeringen voegt MINI opnieuw twee modellen toe. Zowel de hatchback als de Clubman zijn leverbaar als Hyde Park en Green Park. Onder de motorkap bleven wijzigingen achterwege, de MINI Hyde Park en MINI Green Park zijn stylingpakketten pur sang. Qua motorisering kan er voor zowel de hatchback als de Clubman gekozen worden uit de Cooper (122 pk), Cooper D (112 pk), Cooper S (184 pk) en Cooper SD (143 pk).

MINI Hyde Park
De MINI Hyde Park is volgens de Britten ‘onbeperkt extravagant’ en springt er vooral uit dankzij de nieuwe Hot Chocolade kleur die onder andere het dak en de buitenspiegels siert. Daarnaast valt natuurlijk de striping op die in een bruin/groene combinatie is uitgevoerd en goed contrasteert dankzij de kalme Pepper White basiskleur. Valt het extravagante aan de buitenzijde misschien een beetje tegen, aan de binnenzijde schreeuwen de vele witte vlakken om aandacht.

MINI Green Park
Moet de Hyde Park vooral stijl uitstralen, de Green Park is gericht op het rijke race-verleden van de Britten en daarvoor wordt natuurlijk een pot British Racing Green opengetrokken. Alle panelen die bruin zijn in de Hyde Park worden groen in deze uitmonstering en moeten de MINI een sportieve uitstraling geven. Het interieur krijgt dezelfde witte panelen als de Hyde Park en is ook hier misschien nog wel de grootste eye-catcher.

Zowel het Hyde Park- als Green park-pakket is per direct verkrijgbaar met een vanafprijs van € 495,-.

Gerelateerde artikelen

Elke MINI een John Cooper Works met 'OABJCW'

Autonieuws
> Artikel lezen

'Mid cycle impulse' voor MINI 5-deurs op til

Spyshots
> Artikel lezen

Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle

Autonieuws
Speciale MINI voor Prins Harry en Meghan Markle
> Artikel lezen

MINI Electric Concept: geruisloze stadsrakker

Autonieuws
> Artikel lezen

MINI Hatchbacks en Cabrio bijgepunt en zuiniger

Autonieuws
> Artikel lezen

Moderne MINI brengt ode aan vroegere 1275 GT

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.