Autonieuws

Flinke prijsverlaging Citroen C-ZERO

Citroën heeft de vanafprijs van de C-ZERO met bijna vijfduizend euro verlaagd naar € 24.700,- (exclusief BTW). Volgens Citroën heeft de prijsdaling te maken met ontwikkelingen in de markt en lagere productiekosten.

Bij Citroën (C-ZERO), Mitsubishi (i-MIEV) en Peugeot (i-On) moet de introductie van de Renault Zoe ongetwijfeld als een flinke schok zijn aangekomen. Een volwaardige elektrische auto voor nog geen 21 mille. Daarmee wordt de drieling in één klap flink op achterstand gezet. Citroën speelt er als eerste op in door de vanafprijs te verlagen tot net geen 25 mille exclusief BTW, dat betekent een kleine 30 mille inclusief BTW. Nog altijd ruim 9.000 euro meer dan de Zoe.

The New Motion
Naast de prijsverlaging laat Citroën weten een samenwerking te zijn aangenaam met The New Motion. Als klant kun je daarbij profiteren van twee speciaal samengestelde pakketten. Het Start pakket is kostenloos en bestaat uit een publiek laadpunt, nationale laadpas, 1 maand gratis gebruik van het snellaadnetwerk, thuisinspectie voor infrastructuur voor het thuisladen én 3 maanden toegang tot de The New Motion helpdesk. Het Laad Pakket bestaat uit 3 maanden gratis snelladen en 6 maanden toegang tot de The New Motion helpdesk. De vanafprijs voor dit pakket is € 630,-. Afhankelijk van het gekozen type laadpunt en eventuele installatiekosten kan de prijs variëren. Je kunt zelfs een laadpunt huren voor € 29,95 per maand.

Gerelateerde artikelen

Citroen C4 Aircross mogelijk te koop bij AliExpress

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Citroën Berlingo leeft op grotere voet

Autonieuws
> Artikel lezen

Citroën C3 R5 blijkt een hele brute rallybak

Autonieuws
Citroën C3 R5 blijkt een hele brute rallybak
> Artikel lezen

Citroën: 'Geprijsde C4 Cactus vervangt ook C4'

Autonieuws
> Artikel lezen

Vernieuwde Citroën C4 Cactus is minder stekelig

Autonieuws
Vernieuwde Citroën C4 Cactus is minder stekelig
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.