Autonieuws

Fiat 500L: meer details en foto’s

Nog altijd is Fiat redelijk spaarzaam met informatie over de 500L. In aanloop naar het werelddebuut van de auto in Genève gunnen ze ons echter nu opnieuw een handjevol details.

De afmetingen, motoren en achterliggende gedachte van de 500L wist Fiat ons bij het vrijgegeven van de eerste foto’s al mee te delen. Maar van het interieur ontbrak ieder spoor. Nog steeds helaas. Wel beschrijven ze het. De Italianen laten weten dat net als bij de gewone 500 het dashboard in kleur van de carrosserie uit te voeren is. Bovendien zijn de stoelen multifunctioneel inzetbaar en kunnen er 8 verschillende opstellingen worden gecreëerd. Als praktische telg binnen de 500-familie beschikt het model bovendien over talloze opbergvakjes en is er 400 liter bagageruimte beschikbaar.

Op smaak brengen
Personalisatie is ongekend populair tegenwoordig. De 500 staat er al bekend om, maar op de 500L wordt die trend eveneens doorgetrokken. Fiat levert de auto in maar liefst 30 verschillende carrosseriekleuren waarbij voor de wielen gekozen kan worden uit zilver, zwart, grijs of wit. Diverse stickersets en in kleur gespoten onderdelen maken het mogelijk om iedere 500L geheel naar eigen smaak aan te passen.

Meer details volgen...
Fiat houdt ons nog even zoet, maar we zijn nu toch wel erg benieuwd geworden naar alle details. Op de Autosalon van Genève 2012 zal het doek van de 500L gaan en dan hopen we je ook van alle gewenste informatie te voorzien.

Gerelateerde artikelen

Gefacelifte Fiat 500L is een nachtbraker

Spyshots
> Artikel lezen

Fiat 500L Trekking Street Surf versierd met bamboe

Autonieuws
Fiat 500L Trekking Street Surf is voor de hippe skater
> Artikel lezen

Het strandleven-gevoel: Fiat 500L Vans

Autonieuws
Het strandleven-gevoel: Fiat 500L Vans
> Artikel lezen

Ook prijslijst van opgeruigde Fiat 500L Trekking

Autonieuws
Ook prijslijst van opgeruigde Fiat 500L Trekking
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.