Webasto lanceert App om je standkachel te bedienen

Het bedienen van je standkachel maakt Webasto nu wel heel gemakkelijk. Dankzij een app voor de iPhone en Android toestellen kun je je standkachel nu vanaf elke gewenste plek inschakelen.

Met de aanhoudende ijskoude temperaturen in ons land is een standkachel interessanter dan ooit tevoren. Samen met Webasto hebben we je de afgelopen weken uitgelegd waarom een standkachel zo comfortabel is, maar ook hoe het werkt. Onze serie met verhalen over de standkachel sluiten we af met een primeur: de Webasto app.

Thermo Call app
De app is te vinden onder de naam “Thermo Call” in de Apple App Store of op de Android Market. Hiermee download je een soort van afstandsbediening waarmee de standkachel heel eenvoudig bediend kan worden. Met een aantal symbolen is snel te kiezen voor het direct inschakelen van de standkachel, het programmeren van de starttijd of juist een compleet programma inprogrammeren.

Thermo Call TC3
Er is wel één voorwaarde: je auto dient met de nieuwe Thermo Call TC3 uitgebreid of uitgerust te worden. Oudere Thermo Call versies zijn niet met de app compatibel.

Meer weten? Kijk op ook eens op http://standkachel.webasto.nl/.




Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties