Autonieuws

Volkswagen strooit met voordeel

Het zijn de aanbiedingsweken bij Volkswagen. Het merk strooit met euro’s door extra inruilpremie te geven, heeft diverse modellen in de aanbieding en vult de showrooms tijdelijk met aantrekkelijk geprijsde actiemodellen.

Laten we beginnen met de Polo. Bij aanschaf van een nieuwe met benzinemotor geeft de Volkswagen-dealer een extra inruilvoordeel van 500 euro. Voor de Polo BlueMotion bedraagt die premie het dubbele. In voor een sportieve Polo Highline 1.2 TSI, dan wordt tijdelijk het R-line pakket tegen een meerprijs van 895 euro aangeboden. Normaal dient daarvoor 1.000 euro meer afgetikt worden.

Golf
Door naar de Golf. Voordeel bij dat model is onder meer te halen op de Golf Trend Edition. Als basis daarvoor diende Trendline. De standaarduitrusting daarvan wordt zonder meerprijs aangevuld met het radionavigatiesysteem RNS 310, 15 inch lichtmetalen wielen, een multifunctioneel leren stuur, klein leder pakket, middenarmsteun vóór, telefoonvoorbereiding Plus, Alarm Plus en een multimedia aansluitbox. De Golf Trend Edition is er vanaf 19.900 euro.
Euro’s scoren kan ook bij de Golf met 1.2 TSI. Die is met 500 euro in prijs verlaagd, en de 1.6 TDI BlueMotion Technology staat 900 euro voordeliger in de prijslijst. De Golf GTI en GTD tot slot zijn er in Edition-uitvoering voor de prijs vanaf 29.990 euro. De reguliere catalogusprijs voor beide auto’s bedraagt 33.290 euro.

Jetta
Ook de Jetta en de Golf Variant worden in het zonnetje gezet. Als tijdelijke Executive Line zijn deze extra rijk uitgerust met het radionavigatiesysteem RNS 310, multifunctioneel leren stuur, telefoonvoorbereiding Plus, Alarm Plus, Park Distance Control (vóór en achter), multimedia aansluitbox en bandenspanningscontrole. Prijzen beginnen bij 23.900 euro voor de Golf Variant Executive Line (1.2 TSI) en de gelijkgemotoriseerde Jetta Executive Line is er vanaf 24.190 euro.

Passat
De inhoud van het Executive Line-pakket voor de Passat is vrijwel gelijk aan dat van de Golf Variant en Jetta. De Passat Executive Line biedt als extra’s het radionavigatiesysteem RNS 315 (inclusief kaarten West-Europa) en het uitgebreide bandenspanningcontrolesysteem. De prijzen beginnen bij 30.490 euro voor de vierdeurs Passat met 1.4 TSI in de uitvoering Comfortline.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Volkswagen Golf geeft teken van leven

Spyshots
> Artikel lezen

Opzij, opzij, opzij: deze Polizei-Golf R doet 290 km/h

Tuning & styling
> Artikel lezen

Dit gaat de nieuwe Volkswagen Polo GTI kosten

Autonieuws
Dit gaat de nieuwe Volkswagen Polo GTI kosten
> Artikel lezen

Opzij, opzij, opzij: deze Polizei-Golf R doet 290 km/h

Tuning & styling
> Artikel lezen

Volkswagen presenteert Polo GTI voor de rallysport

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen presenteert Polo GTI voor de rallysport

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.