Autonieuws

Subaru XV heeft prijskaartje

De meest stoere versie van het Impreza-programma kent een vanafprijs van 27.495 euro. Rijden kan al snel, want nog voor de jaarwisseling staat de nieuwe Subaru XV bij de dealer.

De Subaru XV kan geleverd worden met drie motoren en in evenveel uitrustingniveaus. Het basismodel heet Luxury en dat is een logische benaming. Standaard beschikt dit model namelijk al over automatische airco, elektrische ramen, getint glas achter, een uitgebreid audiosysteem met zes luidsprekers en Bluetooth-connectiviteit en een achteruitrijcamera. Cosmetisch pakt de instapper uit met een dakspoiler en 17 inch lichtmetaal.
Prijzen beginnen bij 27.495 euro voor de 1.6 liter benzine met 115 pk. In combinatie met de 2.0 liter boxermotor (150 pk) vraagt de Subaru-verkoper 1.000 euro meer. Dieselen met de Luxury kan ook, dan vergt de investering minimaal 34.495 euro. Na ondertekening volgt de bestelling van deze 147 pk sterke tweeliter.

Luxury Plus
Hogerop vinden we de Luxury Plus. Die voegt bovenop de uitrusting van de non-Plus onder meer Xenon-verlichting en een navigatiesysteem met stembediening. Enkel de tweeliter Boxers worden uitgeleverd als Luxury Plus en prijzen daarvan beginnen bij 30.495 euro (benzine) en bij 36.495 euro. Uiteraard is 4x4-aandrijving standaard op iedere XV, net als een handbak. Een CVT-automaat is optioneel.

Executive
De meest rijke uitvoering heet Executive en verstrekt ook nog in een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, elektrisch te bedienen schuifdak, sleutelloze toegang en een startknop en lederen meubilair. De tweeliter benzine als Executive is er op vijf euro na vanaf 35 mille, met de diesel in het vooronder hanteren de orderboeken een starttarief van 40.995 euro.

De nieuwe Subaru XV staat vanaf 27 december bij de dealers.

Gerelateerde artikelen

Subaru neemt XV Concept mee naar Genève

Autonieuws
Subaru neemt XV Concept mee naar Genève
> Artikel lezen

Prijskaartjes voor nieuwe Subaru XV

Autonieuws
> Artikel lezen

XV Crosstrek Hybrid markeert debuut Subaru-hybride

Autonieuws
XV Crosstrek Hybrid markeert debuut Subaru-hybride
> Artikel lezen

Subaru heeft een geheel nieuwe XV. Echt waar!

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.