Autonieuws

Bentley Continental GT met Mulliner-optiepakket

De afgelopen tijd heeft Bentley goed naar haar klanten geluisterd en zodoende een hele lijst met nieuwe opties voor de Continental GT ontwikkeld. Het omvat onder andere een Mulliner Driving Specification pakket met veel opties.

De opties worden leverbaar voor zowel de ´gewone´ Continental GT als de Continental GT Mulliner Driving Specification. Bij het horen van de naam van het pakket lijkt het alsof de Continental GT optisch is voorzien van spoilerwerk en dat de auto bovendien getunend. Dat is niet het geval, het pakket is aan de buitekant alleen herkenbaar aan de 20 inch lichtmetalen wielen met 275/35 banden.

Interieur
In het interieur is meer nieuws te vinden. Zo zijn er nu geperforeerde aluminium pedalen, een versnellingspook afgewerkt met gepolijst aluminium, two-tone leer en bekleding, een Bentley-embleem in de stoelen en Piano-lak hout te vinden.

Meer opties
Voor alle modellen van de Continental GT is er bovendien nog een hele lijst met extra opties leverbaar. Zo is het stuurwiel leverbaar in two-tone, is het stiksel van het leer te voorzien het een zogenoemde ´cross-stiksel´, zijn er nieuwe houtsoorten beschikbaar en zijn de vloermatten van lamswol. Tot slot zijn de gordels leverbaar in de kleur van de bekleding.

Naar wens van de klant
Het Mulliner Driving Package en de lijst met nieuwe opties zijn de eerste wijzigingen voor de Continental GT sinds z´n introductie en speelt in op de vraag van de klant. Natuurlijk is een Bentley tevens nog geheel naar wens van de klant aan te passen.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Bentley Continental GT begint vorm te krijgen

Spyshots
> Artikel lezen

Born to race: Bentley Continental GT3

Autonieuws
Born to race: Bentley Continental GT3
> Artikel lezen

Bentley werkt wansmaak in de hand met Continental 24

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe trouw is de nieuwe Continental GT aan de EXP 10?

Spyshots
> Artikel lezen

Hoe trouw is de nieuwe Continental GT aan de EXP 10 Speed 6?

Spyshots
Hoe trouw blijft de nieuwe Continental GT aan de EXP 10 Speed 6?
> Artikel lezen

Bentley houdt woord met Continental GT

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.