Autonieuws

Mazda toont MX-5 Spyder op SEMA

Op de Amerikaanse tuningbeurs SEMA toont Mazda een MX-5 Spyder. Met zijn extra sportieve accenten en het slanke spyder-dak laten de Japanners zien dat de MX-5 als best verkochte roadster ter wereld nog altijd springlevend is.

De MX-5 is een icoon van jewelste. En dat benadrukt Mazda natuurlijk met alle plezier. Speciaal voor de SEMA werd een MX-5 verbouwd tot een ware spyder. Meest opvallend daarbij is natuurlijk het slanke rode dakje dat zowel geopend als gesloten de sportiviteit van de MX-5 benadrukt.

Carbon
Een auto die voor een tuningsbeurs is ontwikkeld mag natuurlijk geen gebrek aan optische opsmuk hebben. Zo ook deze MX-5 Spyder niet. We zien opvallende LED-verlichting in de voorbumper, een extra voorspoiler, zwart gelakte wielen en een setje zijskirts van carbon. Het interieur werd voorzien speciale sierlijsten, speciale stoelen en op diverse plaatsen komt ´MX-5 Spyder´ terug.

Heerlijk!
Productieplannen voor de MX-5 Spyder zijn er weliswaar niet, maar wat ons betreft mag Mazda de stap nemen. Hoe heerlijk zou het zijn om deze MX-5 Spyder in de garage te kunnen hebben staan!

Gerelateerde artikelen

Fotoserie Mazda gooit nog wat kolen op het vuur

Fotogalleries
> Artikel lezen

Afneembare hardtop voor Mazda MX-5 Cup

Autonieuws
> Artikel lezen

Mazda komt met restauratieplan voor originele MX-5

Autonieuws
Mazda komt met restauratieplan voor originele MX-5
> Artikel lezen

Waarom wij eeuwige liefde verklaren aan de Mazda MX-5 RF

Autotests
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.