Autonieuws

BMW 3-serie M Sport Package

BMW 3-serie met M Sport Package

Net als 1-serie kan de nieuwe 3-serie straks in specifieke Lines besteld worden. Daarnaast is er nog het M Sport Package. Zolang er nog geen nieuwe M3 is, zal de 3-serie in deze uitdossing de sportiefst getinte zijn.

BMW 3-serie met M Sport Package

De nieuwe BMW 3-serie met M Sport Package slaat alvast een brug naar de toekomstige M3. Aangezette bumpers rondom, brede zij-skirts, 18 inch lichtmetaal (19 inch optioneel) met daarachter blauwgeverfde remklauwen, een verlaagd sportonderstel en raamlijsten in Shadow Line maken het M Sport Package van buiten herkenbaar. Onderhuids hoeft de 3-serie niet eens buitengewoon sportief te zijn. Het M Sport Package is namelijk te combineren met alle beschikbare motoriseringen voor de nieuwe Dreier, dus vanaf de lente van 2012 ook met de 316i.

M en M’s
In het interieur gaat BMW zowaar nog verder met sportieve detaillering. Geprofileerde sportstoelen gehuld in alcantara, een accentuerende sierstrip over de gehele breedte van het dashboard en een M-versnellingspook plus M-instaplijsten sieren onder meer de binnenzijde. Voeten rusten bovendien op aluminium pedalen en de handpalmen omklemmen een met leder bekleed sportstuurwiel. Tot slot zijn er diverse M-logo’s zichtbaar om je eraan te herinneren dat dit niet zomaar een huis-tuin-en-keuken 3-serie betreft.

De nieuwe BMW 3-serie staat vanaf 11 februari 2012 bij de dealer. Of het M Sport Package dan ook al te bestellen valt en tegen welke meerprijs is onbekend.

Redactie
Door Redactie
BMW 3-serie met M Sport Package
BMW 3-serie met M Sport Package

Mis geen belangrijk BMW-nieuws meer

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws meer van jouw favoriete merk.

Zoeken

Merk- & modeldossiers