Autonieuws

Voordeel halen met Audi A7 Sportback S-edition

Elk model waar bij Audi een S voorstaat heeft een sportief randje. In enkele gevallen betekent het tevens klantvoordeel halen. Zie hier de Audi A7 Sportback S-edition: veel voor minder.

De Audi A7 Sportback S-edition is slechts in beperkte oplage leverbaar en komt met een rijke standaarduitrusting waartoe onder andere een S-line in- en exterieur behoren. Stoelen zijn bekleed met leder, het MMI-navigatiesysteem siert in het dashboardcentrum en er is automatische airconditioning (vier zones). Maar er is meer. Het kortingsmodel staat op 19 inch lichtmetalen velgen, een S-line sportonderstel en bevat zwarte interieurbekleding, aluminium sierdelen, sportstoelen, elektrisch verstelbare lendensteunen en een multifunctioneel driespaaks sportstuur.
Verder is er verwennerij bestaande uit metallic-/pareleffectlak, de Audi Music interface, schakelpaddels aan het sportstuur, Audi parkeerhulp plus, telefoonvoorbereiding en ambienteverlichting. Een diefstalarm moet er voor zorgdragen dat iemand anders de verleiding kan weerstaan er met de A7 Sportback S-edition ervan door te gaan.

Prijzen
Normaliter vertegenwoordigen de extra’s die bij de S-edition-uitvoeringen van de Audi A7 Sportback standaard zijn een waarde van € 21.362,-. De Audi-dealer factureert vanaf heden, maar slechts tijdelijk, een meerprijs van € 11.200,-. Het pakket is overigens beschikbaar in combinatie met alle A7-motoren. Prijzen beginnen bij € 70.190.-.

Gerelateerde artikelen

Audi rijdt in 2021 kleinschalig handsfree en autonoom

Autonieuws
Audi rijdt in 2021 kleinschalig handsfree en autonoom
> Artikel lezen

Alles over de nieuwe Audi A7 Sportback

Autonieuws
De nieuwe Audi A7 Sportback
> Artikel lezen

A8-billen voor nieuwe Audi A7 Sportback

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe Audi A7 Sportback al op straat als speelgoed

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Audi A7 Sportback heeft een vanafprijs

Autonieuws
> Artikel lezen

In de kijkdoos: de nieuwe Audi A7 Sportback

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.