Autonieuws

Audi A7 Sportback S-edition

Voordeel halen met Audi A7 Sportback S-edition

Elk model waar bij Audi een S voorstaat heeft een sportief randje. In enkele gevallen betekent het tevens klantvoordeel halen. Zie hier de Audi A7 Sportback S-edition: veel voor minder.

Voordeel halen met Audi A7 Sportback S-edition

De Audi A7 Sportback S-edition is slechts in beperkte oplage leverbaar en komt met een rijke standaarduitrusting waartoe onder andere een S-line in- en exterieur behoren. Stoelen zijn bekleed met leder, het MMI-navigatiesysteem siert in het dashboardcentrum en er is automatische airconditioning (vier zones). Maar er is meer. Het kortingsmodel staat op 19 inch lichtmetalen velgen, een S-line sportonderstel en bevat zwarte interieurbekleding, aluminium sierdelen, sportstoelen, elektrisch verstelbare lendensteunen en een multifunctioneel driespaaks sportstuur.
Verder is er verwennerij bestaande uit metallic-/pareleffectlak, de Audi Music interface, schakelpaddels aan het sportstuur, Audi parkeerhulp plus, telefoonvoorbereiding en ambienteverlichting. Een diefstalarm moet er voor zorgdragen dat iemand anders de verleiding kan weerstaan er met de A7 Sportback S-edition ervan door te gaan.

Prijzen
Normaliter vertegenwoordigen de extra’s die bij de S-edition-uitvoeringen van de Audi A7 Sportback standaard zijn een waarde van € 21.362,-. De Audi-dealer factureert vanaf heden, maar slechts tijdelijk, een meerprijs van € 11.200,-. Het pakket is overigens beschikbaar in combinatie met alle A7-motoren. Prijzen beginnen bij € 70.190.-.

Redactie
Door Redactie
Voordeel halen met Audi A7 Sportback S-edition
Voordeel halen met Audi A7 Sportback S-edition

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers