Autonieuws

Audi A3

Extra veel luxe voor weinig: Audi A3 Advance

Terwijl de gloednieuwe Audi A3 in de laatste testfase zit maakt het Duitse merk de huidige generatie verleidelijker dan ooit. Audi noemt hem de A3 Advance.

Extra veel luxe voor weinig: Audi A3 Advance
De Advance-uitvoering is te bestellen in combinatie met de uitrustingsniveaus Attraction, Ambiente en Ambition en heeft een meerprijs van € 1.795,-. Voor dit bedrag monteert Audi onder andere Xenon Plus-verlichting, volautomatische airconditioning, het Audi radio/DVD-navigatiesysteem, metallic- of pareleffectlak en 16-inch lichtmetalen velgen op de hatchback. Ook parkeerhulp achter, een multifunctioneel sportstuur, telefoonvoorbereiding basis, middenarmsteun vóór en verwarmbare buitenspiegels horen bij het pakket. 17-inch lichtmetalen velgen zijn leverbaar tegen een meerprijs van € 995,- (Attraction en Ambiente) of € 495,- (Ambition).

Niet voor S3/RS 3
Audi biedt het voordeelpakket alleen aan op de driedeurs-modellen. In combinatie met de 105 pk sterke 1.2 TFSI is er al een advance vanaf € 25.390,- De uitvoering is niet leverbaar voor de Audi S3/RS 3-modellen.
Redactie
Door Redactie
Extra veel luxe voor weinig: Audi A3 Advance
Extra veel luxe voor weinig: Audi A3 Advance

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers