Autonieuws

Volkswagen Polo & Tiguan R-line

R-line styling voor Volkswagen Polo en Tiguan

Rondrijden als een Polo GTI kan binnenkort met de Polo R-line van Volkswagen R GmbH. Het sportieve stylingpakket komt tevens beschikbaar voor de gefacelifte Tiguan, maar zal voor dat model enkele maanden later verkrijgbaar zijn (begin 2012).

R-line styling voor Volkswagen Polo en Tiguan

Het R-line pakket voor de Volkswagen Polo is te combineren met bijna iedere motorvariant en bestaat zoal uit 16 inch lichtmetalen wielen in Mallory-design, een hoogglans afgewerkte grille voorzien van R-embleem en een sportieve bumperset met aan de achterzijde een subtiele diffuser en een verchroomd sierstuk van het uitlaatsysteem. Ook zij-skirts en een dakspoiler horen de Polo R-line toe.

Interieur
Sportstoelen met R-logo, zwarte hemelbekleding, een met leder bekleed stuurwiel en enkele hoogglans gelakte panelen sieren de binnenzijde. Een combinatie van alcantara en leder voor het meubilair is tegen meerprijs verkrijgbaar en dat geldt ook voor een 15 mm verlaagd en stugger sportonderstel.

Tiguan R-line
De Polo R-line wordt op de IAA vergezeld door de vernieuwde Tiguan R-line. De uitvoering Sport&Style diende als basis, maar de inhoud van het R-pakket voor Volkswagen’s compacte crossover is praktisch gelijk aan dat van de Polo R-line: dus sportieve en in de carrosseriekleur gespoten sierdelen voor het exterieur en overwegend zwart decor in het interieur afgewisseld met gladde, glanzende accenten. 19 inch wielen zijn bovendien standaard.

Redactie
Door Redactie

Mis geen belangrijk Volkswagen-nieuws meer

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws meer van jouw favoriete merk.

Zoeken

Merk- & modeldossiers