Autonieuws

Seat concept

Seat onthult conceptcar op IAA

Onder dit doek gaat een compleet nieuwe Seat schuil. Ondanks dat Seat de lippen stijf op elkaar houdt als het om de details gaat laten ze wel weten dat er onder dit doek een nieuw model vandaan komt dat belangrijk is voor de toekomst.

Seat onthult conceptcar op IAA
Echt moeilijk voor ons is het niet om te raden welk model er act de presence gaat geven: de nieuwe Toledo. Seat heeft voor volgend jaar de nieuwe Leon, vernieuwde Ibiza, de compacte Me en de nieuwe Toledo op de planning staan. Aangezien die eerste drie het niet zijn moet dit de nieuwe Toledo zijn.

Volgend jaar al komt die nieuwe Toledo op de markt. Het model lijkt in de verste verte niet meer op zijn zwaar bekritiseerde voorganger maar moet juist meer naar de generatie daarvoor neigen. Een rechtstreekse concurrent voor de Volkswagen Jetta en de aanstaande nieuwe Skoda dus. Hoe dan ook, in Frankfurt weten we meer!
 
Redactie
Door Redactie

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers