Autonieuws

Rolls-Royce zoekt vakbekwaam personeel voor maatwerk

Het gaat Rolls-Royce voor de wind. Ondanks de economische mineur die mondiaal nog altijd heerst zitten de verkopen in de lift. Maar dat is niet de reden van diverse openstaande vacatures bij Rolls-Royce. Dat is het groeiend verlangen van klanten naar - jawel - nog meer maatwerk.

Rolls-Royce moet zelf ook even achter de oren hebben gekrabd toen klanten aangaven meer maatwerk te wensen bij aankoop van een Phantom, Phantom Drophead Coupé of Ghost. Het Britse prestigemerk staat nota bene te boek als de meest exclusieve in de business. Maar wederom blijkt dat de behoeftes van de mens oneindig zijn. Ergens is dit wel te verklaren; tegenwoordig is het al gauw ‘wat vandaag bijzonder is, is morgen gemeengoed’.

Vijftig man
Bij Rolls-Royce is de klant koning en dus wordt er momenteel naarstig gezocht naar designers, ingenieurs en projectmedewerkers die de custom made divisie een nieuwe impuls moeten geven. De vraag naar meer vormen van personificatie is zelfs zo groot dat Rolls-Royce verwacht dat tegen het einde van dit jaar het personeelsbestand van diens individuprogramma is verdubbeld. Ze hebben het dan over vijftig man die hart en ziel leggen in de meest uiteenlopende goodies en gadgets, specifiek ambachtelijke vervaardigd voor die ene Rolls-Royce.

Gerelateerde artikelen

In vol ornaat: de Rolls-Royce Cullinan

Autonieuws
> Artikel lezen

Rolls-Royce Cullinan spart met de 'ondergeschikte' concurrentie

Spyshots
> Artikel lezen

Vraagtekens bij plotselinge vertrek Rolls-Royce-designer

Autonieuws
> Artikel lezen

Het grote samenstellen van de RR Cullinan kan beginnen!

Autonieuws
> Artikel lezen

Rolls-Royce Cullinan: alles wat je moet weten

Autonieuws
> Artikel lezen

Rolls-Royce Cullinan toont z'n bonkige lijnenspel

Autonieuws
Rolls-Royce Cullinan toont z'n bonkige lijnenspel
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.