Autonieuws

Ford teast hun IAA concept

Gisteren liet Ford weten op de IAA uit te pakken met onder meer een nieuwe conceptcar. Deze laat de toekomstige richting van het merk zien. Vandaag krijgen we daarvan een teaser te zien met daarin wat praktische informatie.

De priemende, smalle koplampstroken doen een spannende studie vermoeden, maar feitelijk hebben we nog geen flauw idee waarmee Ford ons een blik in hun toekomst geeft. Veelal denk je bij een studie aan een voorbode van een nieuwe designtaal, maar dit kan het in het geval van Ford haast niet zijn want de nog piepjonge Focus zou die al weerspiegelen. We moeten dus nog even afwachten tot 12 september 19.30 uur, de vooravond van de IAA 2011. Dan zal het concept worden onthuld.

Fiesta ST
Naast een studiemodel beleven ook twee ´sportieve modellen´ van Ford hun werelddebuut op de IAA. Vermoedelijk gaat het hier om de langverwachte Fiesta ST en het productiemodel van de Focus ST en B-Max. Andere modellen kunnen we zo snel niet bedenken en die laatste was immers toegezegd om begin 2012 de markt te betreden.

Gerelateerde artikelen

Ken Block kiest opnieuw voor klassieke Ford

Autonieuws
> Artikel lezen

Ford geeft al gas met nieuwe Focus ST

Spyshots
> Artikel lezen

Een nieuwe Focus, een nieuwe Ford RS

Autonieuws
> Artikel lezen

Afrojack & co nemen eerste 'Nederlandse' Ford GT in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Prijzen nieuwe Ford Fiesta ST en Active bekend

Autonieuws
Prijzen nieuwe Ford Fiesta ST en Active bekend
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.