Autonieuws

25 exemplaren van Peugeot RCZ Asphalt

In totaal worden er 500 exemplaren van de RZC Asphalt gebouwd. Peugeot Nederland heeft er daarvan 25 stuks weten los te peuteren en inmiddels is ook het prijskaartje van deze gelimiteerde editie bekend.

Het gaat lekker met de RZC en dus gooide Puegeot er nog maar een special edition tegenaan in de vorm van de RCZ Asphalt. Het gelimiteerde model is aan de buitenzijde te herkennen aan de unieke matgrijze carrosserielak Gris Telluric, de 19 inch velgen van het type Solstice in de kleur Mat Black Onyx en zwart gelakte remklauwen. Binnenin is er lederen stoelbekleding met zilverkleurig stickelwerk en het stuurwiel plus de pookknop zijn bekleed met alcantara. Ter hoogte van de geïntegreerde hoofdsteunen is het Asphalt-logo te vinden. Speciale dorpels maken de bijzondere aankleding af en tot de standaarduitrusting behoren onder meer het prettig klinkende JBL-audiosysteem, Connect 3D-navigatie en Xenon-verlichting.

Prijs
De productie van de Peugeot RCZ Asphalt wordt deze maand opgestart. Onder de kap schuilt enkel de 200 pk sterke 1.6 THP waarmee de sensuele Fransoos in 7,5 seconden naar de 100 km/h kan spurten en een topsnelheid van 237 km/h kan halen. Het prijskaartje dat aan de RCZ Asphalt hangt bedraagt € 45.900,-.

Gerelateerde artikelen

Peugeot met productie-RCZ R naar Goodwood

Autonieuws
Peugeot met productie-RCZ R naar Goodwood
> Artikel lezen

Peugeot RCZ View Top heeft targadak

Autonieuws
Peugeot RCZ View Top heeft targadak
> Artikel lezen

Peugeot RCZ R even pittig als z’n prijs

Autonieuws
Peugeot RZC R even pittig als z’n prijs
> Artikel lezen

Peugeot RCZ R Bimota knalt door de 300 pk

Autonieuws
Peugeot RCZ R Bimota
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.